Destinace
BE LIVE ADULTS ONLY TENERIFE
****

Cena pobytu od: 32690,00 Kč

Poloha

V severní části ostrova, 90 km od letiště, v letovisku Puerto de la Cruz. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Vybavení objektu

Hotel nabízí celkem 350 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce a internetový terminál (za poplatek), restaurace, bary, 3 společenská místnosti, herna, kadeřnictví, služby prádelny. V zahradě se nachází bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel pořádá denní a večerní animační programy.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
Maximální obsazenost - 3 osoby (starší 16 let).

Jednolůžkový pokoj - DBL

Jedná se o stejný typ pokoje jako je dvoulůžkový pokoj s balkonem. 

Pokoj Club s výhledem na moře

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má služby Adults Club např. bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, minibar s lahví vody, piva, džus v den příjezdu, kávovar, župany a pantofle, pozdní check-out (dle dostupnosti), denní tisk na pokoj, exkluzivní místa v restauraci a u bazénu, balkon s výhledem na moře, umístění - 9. - 10. patro.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den. Za příplatek je možné objednat all inclusive Premium, který zahrnuje konzumaci značkových alkoholických nápojů.

Sport

V hotelu je posilovna.

Obchody

Menší obchod je přímo v hotelu, další nákupní možnosti v bezprostřední blízkosti. Centrum města Puerta de la Cruz s bary, restauracemi a obchody je cca 1 km od hotelu.

Pláž

Hotel se nachází cca 300 m od pláže s černým lávovým pískem Playa Jardín.

Internetové stránky

Hodnocení našich klientů

Hotel odpovídá kategorii 3*.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené