Destinace
CORDIAL SANTA ÁGUEDA VILLAS

Cena pobytu od: Kč

Poloha

Resort se nachází na jihozápadě ostrova, přibližně 45 km od letiště v letovisku Arguineguin.

Vybavení objektu

Resort nabízí celkem 87 apartmánů a exkluzivních vilek. Hosté mají k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, restaurace, bar, zdarma parkoviště. Na sluneční terase se nachází bazén Infinity (v zimních měsících vyhřívaný) s lehátky, dětské hřiště.

Stravování

Snídaně je formou švédských stolů v restauraci.

Sport

V komplexu je posilovna.

Obchody

Obchody a restaurace se nachází v 1 km vzdáleném centru Arguineguín.

Pláž

Pláž Playa Santa Águeda se nachází cca 350 m od apartmánů.
Vedle resortu se nachází Perchel Beach Club (vstup za poplatek, bazén s krásným výhledem na oceán, chill out terasa, lehátka, lehátka bali a cocoon, bar, sushi bar, splash park a dětské hřiště).

Internetové stránky

Vila - 2 ložnice Deluxe

Klimatizovaná, moderně zařízená vilka nabízí dvě oddělené dvoulůžkové ložnice. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednička, mrazák, mikrovlnná trouba, myčka, toustovač, kávovar, rychlovarná konvice), pračka a sušička, televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), 2 koupelny s WC a vysoušečem vlasů. Na terase se nachází bazén (v zimních měsících vyhřívaný) a zahradní nábytek.
Maximální obsazenost - 5 dospělých osob nebo 4 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Vila - 3 ložnice s výhledem na moře

Klimatizovaná, moderně zařízená vilka nabízí tři oddělené dvoulůžkové ložnice. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednička, mrazák, mikrovlnná trouba, myčka, toustovač, kávovar, rychlovarná konvice), pračka a sušička, televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), 2 koupelny s WC a vysoušečem vlasů. Na terase s výhledem na moře se nachází bazén (v zimních měsících vyhřívaný) a zahradní nábytek.
Maximální obsazenost - 7 dospělých osob nebo 6 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené