Destinace
TIGOTAN LOVERS & FRIENDS PLAYA DE LAS AMÉRICAS
****

Cena pobytu od: 38500,00 Kč

Poloha

Na jihu ostrova, 20 km od letiště, v letovisku Playa de las Américas. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Hotel nabízí celkem 416 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetové terminály, 2 restaurace, 2 bary, herna, služby prádelny, půjčovna kol a aut. V hotelové zahradě se nachází bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, jacuzzi. Na střeše hotelu je sluneční terasa Rooftop s druhým bazén a intimnější atmosférou a oddělená zóna pro nudisty. Hosté mohou využít nabídky Wellnes centra Vitanova (sauna, masáže, kosmetické služby), Hotel pořádá denní i večerní animační program, sportovní akce, umělecké výstavy a představení.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj je zařízen v středomořském stylu. Ve svém vybavení má televizi se satelitními programy, minibar, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), telefon, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na bazén nebo pokoj Triple (listopad - duben).
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).
Maximální obsazenost pokoje Triple - 3 osoby (starší 18 let).

Pokoj Romance

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má ve vybavení postel King Size, kávovar Nespresso, minibar s uvítacím balíčkem nápojů, trezor (zdarma), rychlovarná konvice, osobní aromaterapie (za poplatek), jacuzzi, župany a pantofle, v koupelně sprcha s dešťovým efektem. Klienti mají v ceně vstup do Exclusive Lounge (nabídka nápojů, snack, tisk), a rámci týdenního pobytu 2 večere zdarma v restauraci Santa Rosa Grill. Umístění - 2. - 5. patro s výhledem na bazén.
Maximální obsazenost - 2 osoby (starší 18 let).

Pokoj Smart

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc ve vybavení kávovar Nespresso, rychlovarná konvice, minibar s uvítacím balíčkem nápojů, trezor (zdarma), vysokorychlostní Wi-Fi připojení k internetu, herní konzole (na vyžádání), přípojky USB a HDMI, Blootooth, župany a pantofle. Klienti mají v ceně vstup do Exclusive Lounge (nabídka nápojů, snack, tisk), a rámci týdenního pobytu 2 večere zdarma v restauraci Santa Rosa Grill. Umístění – v horních patrech komplexu, 3. -5. patro s výhledem na bazén.
Maximální obsazenost - 2 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. K dispozici je také moderní à la carte restaurace Santa Rosa Grill.

Sport

Zdarma víceúčelový tenisový kurt a posilovna, za poplatek kulečník, stolní tenis a minigolf.

Obchody

V blízkém okolí hotelu jsou různé obchody, bary i restaurace.

Pláž

Asi 800 m od hotelu je pláž Playa del Camisón se světlým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené