Destinace
BARCELÓ FUERTEVENTURA CASTILLO
****

Cena pobytu od: 27400,00 Kč

Poloha

Na východním pobřeží ostrova, 8,5 km od letiště, v turistickém letovisku Caleta de Fuste.

Vybavení objektu

Hotel (renovace 2022) je součástí Barceló Fuerteventura Beach Resort. Komplex byl navržen v kanárském venkovském stylu, nabízí celkem 301 studií a bungalovů rozmístěných v jednopatrových budovách rozlehlé zahrady. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém komplexu (omezená kapacita), restaurace, bary, společenská místnost, dětské kluby (děti 4 - 12 let), divadlo The show factory, služby lékaře, prádelna (za poplatek), malý obchod, půjčovna aut. V zahradě jsou 3 bazény pro dospělé s oddělenými částmi pro děti (jeden v zimních měsících vyhřívaný, se slanou vodou), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. K relaxaci mohou hosté využít i nabídku služeb centra U-SPA o rozloze 3 000 m2 (Barcelo Fuerteventura Mar, termální bazén se slanou vodou a hydromasážním okruhem, sauna, turecké lázně, jacuzzi, masáže, léčebné procedury, kosmetický salon). Hotel zajišťuje bohatý denní a večerní zábavní program pro děti i dospělé a nejrůznější představení.

Studio Deluxe

Zrenovovaný, moderní pokoj má dvoulůžkovou ložnici propojenou s obývací částí. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednička, mikrovlnná trouba), televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasa.
Maximální obsazenost  – 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Bungalov - 1 ložnice Superior

Základní vybavení je stejné jako u studia Deluxe, je prostornější a navíc má samostatnou dvoulůžkovou ložnici oddělenou od obývací části dveřmi.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den (od 10.00 do 23.00 hod.). All inclusive Plus zahrnuje např. značkové alkoholické nápoje, exkluzivní zónu v restauraci, 20% sleva na platící služby (wellness, a la carte rastaurace).

Sport

V rámci programu all inclusive je zdarma fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, pétanque, lukostřelba, košíková, paddle, tenisový kurt (noční osvětlení za poplatek) a minigolf, za poplatek posilovna. Na pláži nabídka vodních sportů, škola potápění (spolupracuje s hotelem), surfová škola nebo vodní skútry. Golfové hřiště Fuerteventura Golf Club a Golf Salinas de Antigua jsou vzdálena cca 4,5 km.

Obchody

V bezprostřední blízkosti komplexu jsou různé obchody, restaurace a noční klub. Větší možnost nákupů je přibližně 800 m od hotelu ve velkém obchodním centru.

Pláž

Hotel se nachází přímo u pláže Caleta de Fuste se světlým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

0giCpw9AMEM

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené