Destinace
LABRANDA SUITES COSTA ADEJE
****

Cena pobytu od: 67100,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 22 km od letiště, v letovisku Costa Adeje.

Vybavení objektu

Zcela zrenovovaný hotel (2021), ktetý ve dvou pětipatrových budovách nabízí celkem 381 pokojů (budova pro dospělé má 174 suites a budova pro rodiny 207 rodinných pokojů). Hostům je k dispozici recepce, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, masáže, kosmetický salon, společenská místnost, Bubbles bar, služby prádelny, placené parkoviště. V části pro dospělé jsou 2 restaurace, bary, na streše hotelu chill-out terasa s výhledem na moře, bazén pro dospělé, relaxační terasa s bali lehátky. V části pro rodiny je restaurace, tapas bar, dětské kluby (4 - 16 let), 2 bazény pro dospělé, bazén pro děti se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel pořádá animační program pro děti i dospělé.

Rodinný pokoj

Klimatizovaný pokoj má oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývací části. Ve svém vybavení televizi se satelitními programy, Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře (listopad - duben).
Maximální obsazenost (listopad - duben) – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost (květen - říjen) – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Suite

Klimatizovaný pokoj má oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývací části. Ve svém vybavení televizi se satelitními programy, Wi-Fi připojení k internetu, kávovar, telefon, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem do zahrady nebo na bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení v baru u bazénu a místní alkoholické i nealkoholické nápoje.
Za příplatek je možné objednat all inclusive premium, který navíc zahrnuje značkové mezinárodní alkoholické nápoje, trezor zdarma, 3 večeře v restauraci a la carta (minimální týdenní pobyt), pozdní check-out (dle obsazenosti), slevy do SPA.

Sport

V hotelu je posilovna.

Obchody

V blízkosti hotelu se nachází několik obchodů a luxusní nákupní centrum. Přibližně 2 km od hotelu, v centru Playa de las Américas, jsou další obchody, bary a restaurace.

Pláž

Pláž Faňabé s tmavým pískem je od hotelu vzdálena cca 500 m od hotelu a pláž se světlejším pískem Playa del Duque asi 900 m.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

57C983OLy1Q

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené