Destinace
IFA ALTAMARENA
****

Cena pobytu od: 34590,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 84 km od letiště, v oblasti Morro Jable.

Vybavení objektu

Tento příjemný rodinný hotel má v jedné třípatrové budově celkem 225 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), restaurace, bary, služby lékaře, půjčovna aut. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Každý den je připravován animační program pro děti i dospělé, večerní zábavná představení.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHEK-IN ONLINE ZDE:

Pokoj Standard

Moderně zařízený klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (za příplatek), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, terasu nebo balkón. Za příplatek je možné objednat pokoj Standard View s výhledem do zahrady/na bazén.
Maximální obsazenost  – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj

Základní vybavení je shodné se standardním pokojem, je však prostornější. Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj Family View s výhledem do zahrady/na bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během celého dne.

Sport

Tenisový kurt, stolní tenis, volejbal, šipky, pétanque a kulečník, na pláži nabídka vodních sportů a nedaleko od hotelu squash nebo jízda na koni.

Obchody

V okolí hotelu je velké množství různých obchůdků a restaurací, přímo naproti hotelu (cca 100 m) velké obchodní centrum.

Pláž

Krásná pláž se světlým pískem Playa de Jandía se nachází asi 150 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

r2LSC8il5Bo

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené