Destinace
RIU PALACE PALMERAS
****

Cena pobytu od: 62200,00 Kč

Poloha

Na jihu ostrova, 35 km od letiště, v centru letoviska Playa del Inglés.

Vybavení objektu

Hotel (renovace 2019) ve dvou propojených budovách obklopených subtropickou zahradou nabízí celkem 270 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, bary, dětský klub (o letních prázdninách, děti 4 - 12 let), služby prádelny, půjčovna aut a parkoviště (za poplatek). V zahradě jsou 2 bazény pro dospělé a dětský bazén (v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hotel připravuje animační programy a představení s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný, moderně zařízený pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, stropní ventilátor, trezor (k pronájmu), malá lednička, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj "velký"., který je prostornější nebo pokoj s výhledem do zahrady nebo na moře. Pokoj s výhledem do zahrady je prostornější.
Maximální obsazenost dvoulůžkového pokoje a pokoje s výhledem na moře – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost dvoulůžkového pokoje "velký"  – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost dvoulůžkového pokoje s výhledem do zahrady  – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Obchody

Přibližně 600 m od hotelu se nachází velké nákupní centrum Yumbo. Plážová promenáda a nákupní zóna s mnoha obchody, bary a restauracemi je cca 300 m od hotelu.

Pláž

Rozsáhlá pláž se světlým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa del Inglés je vzdálena cca 350 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

uuwqukKfmNU

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené