Destinace
LIVVO ANAMAR SUITES
****

Cena pobytu od: 25890,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 30 km od letiště, v turistickém letovisku Playa del Inglés.

Vybavení objektu

Hotel nabízí 127 apartmánů v jedné 12 patrové budově, zasazené do výškově rozdílného terénu. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, možnost Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech (za poplatek), společenská místnost s televizí, restaurace, bar, půjčovna aut, služby prádelny, parkoviště (placené). Na sluneční terase je bazén pro dospělé a dětský bazén (oba v zimních měsících vyhřívané), 2 jacuzzi, lehátka se slunečníky a lehátka "bali".

Junior Suite

Dvoulůžková ložnice je propojena s obývací částí. Do vybavení patří klimatizace, integrovaný kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, kávovar, lednička), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, televize se satelitními programy, trezor (k pronájmu), žehlící prkno a žehlička (na vyžádání), koupelna s WC a vysoušečem vlasů. Balkon je vybaven nábytkem. Za příplatek je možné objednat Junior Suite Superior s terasou.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Sport

V hotelu je zdarma posilovna.Na pláži je široká nabídka vodních sportů, nejbližší golfové hřiště Golf Maspalomas je vzdáleno asi 3,5 km od hotelu. 

Obchody

Asi 50 m od hotelu je menší nákupní centrum La Sandía, větší nákupní možnosti, zábava i bary a restaurace jsou v nákupním centru Yumbo (200 m), nebo na promenádě u pláže.

Pláž

Hotel se nachází 400 m od pláže Playa del Inglés s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře o rozloze skoro 3 km, přístup k pláži je po schodech.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

XLWk8heAA-M

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené