Destinace
BARCELÓ LANZAROTE ACTIVE RESORT
****

Cena pobytu od: 29090,00 Kč

Poloha

Na východním pobřeží, 14 km od letiště, v letovisku Costa Teguise.

Vybavení objektu

Barceló Lanzarote Active Resort (renovace 2022) vznikl spojením hotelů Barceló Lanzarote Playa, Barceló Lanzarote Mar a Barceló Lanzarote Royal Level. Hostům je k dispozici velká vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, restaurace, bary, kongresové sály (až 500 osob), dětské kluby, služby lékaře, služby prádelny, půjčovna aut a kol, placené parkoviště. V hotelové zahradě jsou bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku Wellness centra (sauna, masáže, kosmetická ošetření, turecké lázně, jacuzzi). Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy pro děti i dospělé. Hotel je vybaven bezbariérovými přístupy.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře

Moderně zařízený klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, minibar, rychlovarnou konvici, trezor (k pronájmu), telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, koupelnu s vanou, WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Maximální obsazenost pokoje s výhledem na moře  – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj

Platí v období listopad - duben.
Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ložnice je oddělena od obývací části s rozkládací pohovkou.
Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby a 3 děti (včetně dětí do 2 let).

Rodinný Suite

Platí v období květen - říjen.
Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ložnice s manželskou postelí a palandou je oddělena od obývací části. 
Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby a 3 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den. Za příplatek je možné objednat all inclusive plus (květen - říjen), který navíc zahrnuje značkové nápoje, exkluzivní místa v restauraci a slevy na placené služby v hotelu.

Sport

Hotel nabízí širokou nabídku sportovního vyžití. Tenisový kurt, víceúčelové hřiště (volejbal, basketbal), plavecký bazén, šachy, kulečník, lukostřelba, mini golf, aerobik, squash. Hotel zajišťuje možnost potápění, výuku tenisu, lekce tance a rezervace na golfové hřiště Costa Teguise Golf Club (4,5 km od hotelu).

Obchody

Přibližně 50 m od hotelu je několik menších obchůdků, větší nákupní možnosti, bary a restaurace jsou vzdáleny asi 1,5 km. 

Pláž

Nachází se přímo u moře, s přímým vstupem na malou pláž El Ancla, se světlým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené