Destinace
GRAND TEGUISE PLAYA
****

Cena pobytu od: 25300,00 Kč

Poloha

Na východním pobřeží ostrova, 14 km od letiště, v turistické oblasti Costa Teguise.

Vybavení objektu

V jedné šestipatrové budově je celkem 311 pokojů, velká vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restaurace, bar, kongresové sály (až 285 osob), dětské kluby (v období prázdnin) - Mini (děti 4 - 7 let) a Kids (děti 8 – 12 let), hlídání dětí, služby lékaře, prádelna, půjčovna aut. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé se slanou vodou (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra (sauna, masáže). Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy pro děti i dospělé. Hotel je vhodný pro zdravotně postižené osoby.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře

Klimatizovaný, renovovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, malou ledničku, rychlovarnou konvici, trezor (k pronájmu), telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu s výhledem na moře. Umístění - 1. a 3. patro.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Superior s výhledem na moře

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, 1 x večeře v restauraci a la carte, balkon s výhledem na moře. Umístění - 4. až 6. patro.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Sport

V hotelu jsou 2 tenisové kurty, víceúčelové hřiště (fotbal, volejbal, basketbal), šachy, kulečník, lukostřelba, mini golf, posilovna, aerobik. Hotel zajišťuje možnost výuky potápění v bazénu, plachtění, surfování nebo kite. Golfové hřiště Golf Costa Teguise je vzdáleno 5 km od hotelu.

Obchody

Všechny obchody, bary a restaurace jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Pláž

Z hotelové zahrady je přímý vstup na plážovou promenádu a pláž se světlým pískem El Jablillo.

Internetové stránky

Doplňující informace

2022 Hotel získal ocenění Rethink za jednu z nejlepších a nejudržitelnějších renovací ve Španělsku a ocenění od společnosti Carrier za eliminaci stopy CO2.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené