Destinace
SOL LANZAROTE
****

Cena pobytu od: 33700,00 Kč

Poloha

Na jihovýchodním pobřeží, 5 km od letiště, v okrajové části letoviska Puerto del Carmen.

Vybavení objektu

Hotel nabízí celkem 343 pokojů (5 upravených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restaurace, 2 bary, konferenční místnosti (až 80 osob), dětský klub Bam bam (děti 5 - 12 let), dětský klub Guardería (děti 12 měsíců – 4 roky, pouze od července do srpna), prádelna, kadeřnictví, kosmetika a masáže, supermarket, Flintstones Bazar, obchod se suvenýry, malé parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (dva v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětský park. Pro děti i dospělé je připravována široká škála aktivit, denní i večerní animační program, umělecká představení i hudební programy. Hotel je plně přizpůsoben pro tělesně postižené.

Pokoj Superior

Renovovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy,  klimatizaci (dle sezóny), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, mikrovlnnou troubu, trezor (k pronájmu), telefon, minibar (za příplatek), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Terasa má výhled do zahrady a do vnitrozemí. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Suite Extra s výhledem na moře

Základní vybavení je stejné jako u pokoje Superior, navíc má oddělenou dvoulůžkovou ložnici s velkou postelí „queen size“ od obývací části s rozkládací pohovkou, trezor (zdarma), mikrovlnnou troubu a ledničku. Velká terasa má výhled na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 3 děti a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (do 23.30 hod.).

Sport

V hotelu je posilovna, herna se stolním tenisem, 2 tenisové kurty a potápěčská škola. 

Obchody

Několik menších obchodů je přímo v hotelu, malé nákupní centrum (různé obchody, bary a restaurace) je vzdáleno cca 200 m, větší nákupní možnosti jsou v 3 km vzdáleném centru Puerto del Carmen (autobusová zastávka 100 m).

Pláž

Hotel leží přímo u plážové promenády se vstupem na písečnou pláž s hnědým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené