Destinace
ALUA PARQUE SAN ANTONIO
****

Cena pobytu od: 17890,00 Kč

Poloha

Na severním pobřeží ostrova, 90 km od letiště, v turistické zóně Puerto de la Cruz.

Vybavení objektu

Hotel nabízí celkem 252 pokojů, rozdělených do 9 třípatrových budov, obklopen subtropickou zahradou o rozloze 25 000 m2. Nabízí prostornou vstupní halu s recepcí, 4 výtahy, internetový terminál (za poplatek), Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (zdarma), 1 restaurace, 2 bary, butiky, 2 kongresové sály (až 500 osob), prádelnu, půjčovnu aut, parkoviště. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé s oddělenou částí pro děti, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy, živou hudbu i různá představení.

Dvoulůžkový pokoj bez balkónu

Klimatizovaný pokoj má televizi se satelitními programy, telefon, trezor (k pronájmu), minibar (na vyžádání), placené Wi-Fi připojení k internetu, psací stůl, prostornou koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Za příplatek je možné objednat pokoj s balkónem.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů (2x týdně tematická večeře). Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, dopolední i odpolední lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Sport

Stolní tenis a kulečník. Hotel zajišťuje rezervace green fee. Nejbližší golfové hřiště La Rosaleda je cca 5 km od hotelu.

Obchody

V okolí hotelu jsou různé obchody, bary i velké nákupní centrum Al Campo – La Villa, k obchodnímu centru Martiánez jezdí 6 x týdně hotelový autobus (zdarma).

Pláž

Pláž s černým pískem Playa Jardín je od hotelu vzdálena přibližně 20 minut chůze a přírodní bazény Lago Martiánez asi 30 minut chůze od hotelu.

Internetové stránky

Hodnocení našich klientů

Komplex odpovídá kategorii 3*.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené