Destinace
COSTA CALETA
***

Cena pobytu od: 18490,00 Kč

Poloha

Ve východní části ostrova, 9 km od letiště, v letovisku Caleta de Fuste. 

Vybavení objektu

V jedné čtyřpatrové budově je celkem 308 pokojů (5 upravených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetový koutek v prostoru recepce (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, restaurace, 2 bary, dětský klub (děti 4 – 12 let), půjčovna aut, úschovna zavazadel. Uprostřed komplexu jsou 2 bazény pro dospělé (v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel zajišťuje sportovní programy během dne pro děti i dospělé, večerní profesionální představení.
V současné době není k dispozici střešní terasa.

Speciální nabídka

K rezervaci do hotelu Costa Caleta od nás obdržíte přednostní usazení v letadle a na cestu na Kanárské ostrovy láhev sektu.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, pohovku, telefon, trezor (k pronájmu), žehličku (k zapůjčení na recepci), koupelnu s vanou, WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let). 
(možnost obsazenosti 2 dospělé osoby a 2 děti - dostupnost a cena na vyžádání)

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení v baru u bazénu a místní alkoholické i nealkoholické nápoje (od 10.00 do 23.00 hod.).

Sport

V hotelu je stolní tenis, pétanque, šipky, posilovna (zdarma), lukostřelba, kulečník. Golfové hřiště Fuerteventura Golf Club je vzdáleno cca 2 km.

Obchody

Nákupní centrum El Castillo Shoping Centre je vzdálené cca 300 m a menší supermarket asi 100 m. V okolí jsou bary a restaurace.

Pláž

Pláž Playa de Castillo se světlým pískem se nachází cca 400 m od hotelu. Pobřežní promenáda vedoucí od přístavu podél letoviska je vzdálená přibližně 200 m.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené