Destinace
H10 TIMANFAYA PALACE
****

Cena pobytu od: 24600,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 33 km od letiště, v turistickém letovisku Playa Blanca. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Tento elegantní pětipatrový hotel nabízí celkem 305 pokojů, je koncipován do hispánsko-arabského stylu a obdržel certifikaci ochrany životního prostředí UNESCO. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový terminál, restaurace, bary, kavárna, noční klub, herna, konferenční sály (až 448 osob), kadeřnictví, služby lékaře, služby prádelny, novinový stánek, sauna, masáže, úschovna kol (půjčení objednává na vyžádání recepce) a parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), venkovní jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, chill out terasa, samostatně oddělená nudistická terasa, krytý bazén. Pro hosty jsou připravovány denní i večerní animační programy a vystoupení s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizí se satelitními programy, telefon, minibar (za poplatek), trezor (k pronájmu), koupelnu se sprchou, WC a vysoušečem vlasů, balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře/bazén.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má ve vybavení kávovar Nespresso, v koupelně župany, pantofle a váhu. Servis je rozšířen o exklusivní služby a vybavení: snídaně a večeře podávány v à la carte restauraci Kasbah (mimo úterý), speciální ceny do kosmetického salónu, pozdější check-out (dle dostupnosti), hala Privilege (zdarma barový servis, mini občerstvení, denní tisk). Balkon má výhled na bazén nebo na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Superior s výhledem na moře

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má ve vybavení kávovar Nespresso, trezor (zdarma), v koupelně župany, pantofle a váha. Balkon má výhled na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive Deluxe zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení v baru u bazénu a místní alkoholické i nealkoholické nápoje.

Sport

Animační sportovní program Blue Team, posilovna, tai-chi, stolní tenis, lukostřelba, tenis, kulečník, minigolf, tenisový kurty (za poplatek, tvrdý povrch s nočním osvětlením), kulečník. Nedaleko je škola potápění.

Obchody

Hotel leží asi 1,5 km od centra letoviska a přístavu Playa Blanca, kde se nachází velké množství obchodů a zábavních podniků. Další větší nákupní centra jsou v Puerto del Carmen (cca 30 km) nebo v hlavním městě Arrecife (cca 35 km).

Pláž

Přímo u hotelu je plážová promenáda, která vede na pláž Flamingo se žlutým pískem (cca 400 m).

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

RdbwTa112jk

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené