Destinace
BARCELÓ TENERIFE
*****

Cena pobytu od: 41800,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 8,5 km od letiště, v oblasti Golf del Sur.

Vybavení objektu

Hotel postavený v souladu s okolní krajinou nabízí celkem 331 pokojů a junior suite (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 2 restaurace, 4 bary, dětský klub (děti 4 – 12 let), hlídání dětí (na vyžádání za příplatek), prádelna, kadeřnictví, půjčovna aut, bezplatné parkoviště. V hotelové zahradě je 6 bazénů pro dospělé (čtyři se slanou vodou a dva sladkovodní v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén se slanou vodou a dětské brouzdaliště. Hosté mohou využít i nabídku služeb relaxačního centra SPA & Wellness (sauna, jacuzzi, masáže a salón krásy). Hotel pořádá animační programy pro děti i dospělé, 3x týdně večerní program s profesionálním vystoupením.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má originálně řešené propojení koupelny a obytné části pomocí skleněné stěny (lze zakrýt dřevěnými deskami). Má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor, telefon, minibar (za poplatek), koupelnu s WC, hydromasážní vanou, sprchou, vysoušečem vlasů, make-up zrcátkem a župany. Balkon nebo terasa mají výhled na bazén nebo na jezírko. Za příplatek je možné objednat pokoj s bočním výhledem na moře.
Maximální kapacita – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Suite

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má oddělenou ložnici od obývací části.
Maximální kapacita – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Stravování

All inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne. All inclusive plus zahrnuje, který zahrnuje značkové nápoje a exkluzivní místa v restauraci.

Sport

Zdarma víceúčelové hřiště, plážový volejbal, tenisový kurt, horolezecká stěna, posilovna, v rámci animačních programů několikrát v týdnu břišní tance, pilátes, salsa, jóga, na přírodním jezeře možnost půjčení kajaku (děti do 16 let pouze v doprovodu dospělé osoby). Okolí je vhodné pro cyklistiku a nordic walking. Hotel zajišťuje rezervace green fee na nejbližší golfová hřiště Amarilla Golf (cca 1,5 km) a Golf de Sur (cca 3 km).

Obchody

Menší obchůdky jsou v cca 500 m vzdálené vesničce Los Abrigos, větší nákupní možnosti, bary a restaurace v Los Cristianos a Playa de las Américas (cca 20 km). Do letoviska Playa de las Américas jezdí 7x týdně hotelový autobus zdarma.

Pláž

Pod hotelem se nachází malá vulkanická pláž San Blas. Větší pláž s tmavým pískem Playa Tejita je v El Medanu (cca 5 km). Na pláže v Playa de las Americas jezdí hotelový autobus (zdarma, nutné se den předem nahlásit v recepci).

Internetové stránky

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené