Destinace
PRINCESA YAIZA SUITE HOTEL RESORT
*****

Cena pobytu od: 45600,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 40 km od letiště, u pláže v letovisku Playa Blanca.

Vybavení objektu

Luxusně vybavený hotel nabízí 385 pokojů a plní požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 8 restaurací a několik barů, 10 kongresových sálů (až 1 000 osob), dětský klub (děti 3 – 16 let), prádelna, půjčovna aut a parkoviště, nákupní zóna (butiky a kadeřnictví). V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný, druhý se slanou vodou), dětský bazén, dětské brouzdaliště, 2 jacuzzi, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Hosté mohou k celkové relaxaci využít i nabídku služeb centra Thalasso & SPA Princesa Yaiza (2 000 m2, vnitřní bazén s mořskou vodou (32°C), turecká lázeň, sauna, masáže atd.). Animační tým připravuje celodenní i večerní sportovní a zábavné programy i představení. Rodiny s dětmi mohou využít animační program v parku Kikoland, který se nachází vedle hotelu (některé aktivity za poplatek). Hotel akceptuje domácí zvířata.

Pokoj Superior

Elegantně zařízený klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici, minibar (za poplatek), plně vybavenou koupelnu s WC, vysoušečem vlasů a župany. Terasa má výhled na bazén nebo do zahrady, za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Suite

Základní vybavení je stejné jako u pokoje Superior, má dvoulůžkovou ložnici oddělenou dveřmi od obývací části s rozkládací pohovkou. Terasa má výhled na bazén nebo do zahrady, za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů s výběrem jídel místní i mezinárodní kuchyně ve 3 bufetových restauracích. Za příplatek je možné objednat polopenzi „Deluxe“, u které je navíc (mimo 3 základních bufetových restaurací) i volný výběr ve 4 dalších restauracích à la carte, součástí je i denně zdarma doplňovaný minibar.

Sport

Fitness centrum s posilovnou a fitness kurzy (zdarma), paddle, tenisové kurty (s nočním osvětlením za příplatek), víceúčelové hřiště, plážový volejbal.

Obchody

Různé obchody, restaurace a bary se nachází na pobřežní promenádě a v centru města cca 600 m.

Pláž

Krásná pláž Dorada Beach se světlým pískem začíná hned u hotelu, pláže Papagayo jsou vzdáleny cca 5 km.

Internetové stránky

Doplňující informace

01. 10. 2019 Poplatek za psa 60 EUR/den (do 5 kg, na vyžádání, pohyb mimo společné prostory).
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

x8dEEOl_4F4

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené