Destinace
GRAN MELIÁ PALACIO DE ISORA
*****

Cena pobytu od: 90400,00 Kč

Poloha

V jihozápadní části ostrova, 45 km od letiště, na malebném pobřeží městečka Alcalá. 

Vybavení objektu

Hotel byl navržen tak, aby kopíroval obrys pobřeží, a celý komplex je koncipován jako vilová zástavba. V hlavní budově je luxusní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, několik restaurací, bary, 3 kongresové sály (až 800 osob), dětské kluby - Baby club (děti 8 měsíců - 5 let) a Minu club (děti 5 - 12 let), kadeřnictví, 3 malé obchody, podzemní garáže (zdarma). V překrásné zahradě jsou 2 velké bazény (z toho 1 sladkovodní a v zimních měsících vyhřívaný a bazén Infinity - což je největší bazén v Evropě s mořskou vodou a s vizuálním efektem rozprostírající se hladiny do nekonečna) s fontánkami, ohraničené slunečními terasami s lehátky, dětský bazén a dětské hřiště, exkluzivní zóna Red Level s bazénem. Hotelový komplex svým klientům nabízí relaxaci (na ploše 1 000 m2) v centru krásy a zdraví SPA by CLARINS (kryté lázně s bazénem, flotační bazén, masáže, kabinky, jacuzzi, sauna, parní lázeň, vichy kabiny, kosmetická ošetření a zdravotní terapie, solárium, mořské koupele, relaxační masáže atd.). Tým animátorů se o program stará po celý den. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe

Elegantně zařízený pokoj má rozkládací pohovku, klimatizaci, televizi se satelitními programy, telefon s přímou volbou, možnost Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), minibar (konzumace za poplatek), varnou konvici, žehličku a žehlicí prkno, plně vybavenou koupelnu s lázeňskou JET sprchou, župany, pantofle a vysoušeč vlasů, WC. Každý má terasu nebo balkon s výhledem do zahrady. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře nebo bočním výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Master Suite s výhledem na resort

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má salon s pohovkou, v koupelně hydromasážní vanu a balkon s výhledem na resort. Za příplatek je možné objednat Master Suite s bočním výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti  nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci Pangea. Obědy a večere s velkým výběrem mezinárodních i typicky španělských specialit (výběr z několika restaurací). Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení , nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

V areálu je stolní tenis (zdarma), kulečník (na mince), posilovna 24h denně zdarma, tenis a padel (za poplatek),v rámci animace jóga, pilates, spinning, thaichi. Ve spolupráci s externími společnostmi hotel zajišťuje sportovní aktivity jako jízdy na katamaránu, rybaření, potápění a golf.

Obchody

V hotelu jsou 3 menší obchůdky, další obchody jsou vzdáleny jen několik minut pěší chůze v městečku Alcalá.

Pláž

Přibližně 200 m od hotelu se nacházejí 3 menší černé pláže a přírodní bazénky s plážovým barem.Playa Arena v Puerto Santiago je vzdálena přibližně 3,5 km od hotelu. 

Internetové stránky

Doplňující informace

Poplatek za psa 30 EUR/den (do 10 kg, na vyžádání, pohyb mimo společné prostory a  mimo Red Level). Aktuální informace v CK.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené