Destinace
SANDOS PAPAGAYO BEACH RESORT
****

Cena pobytu od: 24890,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 40 km od letiště, v okrajové části letoviska Playa Blanca. 
V období od 08. 01. 2023 do 05. 02. 2023 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Vybavení objektu

Hotel nabízí celkem 488 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech, restaurace, bary, dětský klub (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, prádelna, služba lékaře, obchod, půjčovna aut a parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 velké bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětské bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bar u bazénu. Pro celkovou relaxaci hosté mohou využít i nabídku služeb SPA s tureckými lázněmi (termální bazén, sauny, masáže, jacuzzi, finská sauna). Zkušený tým animátorů zajišťuje denní i večerní programy pro děti i dospělé, k dispozici je volný vstup na diskotéku.

Pokoj Superior

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení, televizi se satelitními programy, telefon, minibar (za příplatek), trezor (k pronájmu), rychlovarnou konvici, žehličku a žehlicí prkno (vše na vyžádání), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj Superior s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů v hotelových restauracích, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Tenisový kurt, posilovna, hodiny jogy/tance, zázemí pro cyklisty.

Obchody

Poblíž hotelu je malé nákupní centrum a kavárna, přibližně 1 km od hotelu velký obchod s potravinami, větší možnost nákupů je v městečku Playa Blanca (cca 3 km).

Pláž

Hotel leží přímo u přímořské promenády a malé kamenité pláže Playa las Coloradas. Nejkrásnější pláže ostrova Papagayo se žlutým pískem jsou cca 2 km od hotelu a na pláž Playa Dorada (v centru Playa Blanca) vozí hosty zdarma malý hotelový autobus.

Internetové stránky

Doplňující informace

12. 01. 2016 Děti 5 - 17 let mají povolený vstup do SPA každý den kromě čtvrtka, od 10.00 do 15.00 hod., pouze však v doprovodu dospělé osoby.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Hygienická opatření

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené