Destinace
RIU OLIVA BEACH RESORT
***

Cena pobytu od: 29490,00 Kč

Poloha

Na severním pobřeží ostrova, 35 km od letiště, 5 km od městečka Corralejo.

Vybavení objektu

Starší, jednoduše zařízený hotelový komplex tvoří hlavní 7 patrová a dvě 3 patrové budovy, ve kterých je celkem 814 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek a Wi-Fi připojení k internetu v LAN zóně (oboje za poplatek), 4 restaurace (2 stylové s kanárskou a asijskou kuchyní), 5 barů (2 u bazénu), dětský klub RiuLand (děti 4 – 12 let), kosmetický salon, kadeřnictví, masáže a malý obchod. V rozlehlé zahradě se nachází 2 bazény pro dospělé (v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi, sluneční terasy, lehátka a slunečníky, dětské hřiště. Hotel zajišťuje animační programy pro dospělé a děti během dne i večera, 6x týdně diskotéka. Několikrát týdně pro děti umělecky zaměřený program ve studiu RiuArt.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, ledničku, trezor (za poplatek), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasa. Umístění - vedlejší budovy v zahradě.
Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře. Umístění - hlavní budova.
Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost pokoje s výhledem na moře - 2 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Rodinný pokoj

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývací části dveřmi. Umístění - vedlejší budovy v zahradě. U tohoto typu pokoje nelze připlatit výhled na moře.
Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj - 2 ložnice (platí v období květen - říjen).
Maximální obsazenost – 4 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost rodinného pokoj - 2 ložnice – 5 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne. Tematicky zaměřené večeře jsou pořádány 1x týdně.

Sport

Víceúčelové hřiště, volejbalové hřiště, stolní tenis, posilovna, pétanque, kulečník (za poplatek), organizované cvičení v RIU Fit klubu. Na pláži možnost vodních sportů. 

Obchody

Menší obchody jsou přímo v hotelu. Obchodní centrum, bary a restaurace se nachází v cca 5 km vzdáleném centru městečka Corralejo. Autobusová zastávka se nachází 200 m od hotelu.

Pláž

Pláž Grandes Playas s jemným světlým písem je přímo před hotelem.

Internetové stránky

Hodnocení našich klientů

Komplex odpovídá kategorii 2+*.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

h5Aodoj5dsI

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené