Destinace
ABORA BUENAVENTURA BY LOPESAN HOTELS
****

Cena pobytu od: 28790,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 30 km od letiště, v blízkosti centra Playa del Inglés.

Vybavení objektu

Zrenovovaný hotel (2019) nabízí celkem 724 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, restaurace sABOReA Buffet, bary, Snack & Go, konferenční místnost (až 70 osob), dětský klub (pouze v období prázdnin), hlídání dětí (za poplatek), salon krásy a kadeřnictví, služby lékaře a několik malých obchodů. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný) s přístupem pro handicapované (pomocí speciální sedačky), dětský bazén "Aboritos" - 50 m2, Splash park, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hotel pořádá pro děti i dospělé několikrát v týdnu denní i večerní animační programy.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHECK-IN ONLINE ZDE:

Pokoj Economy

Prostorný, klimatizovaný, dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy (některé programy za poplatek), rozkládací pohovku, rychlovarnou konvici, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), telefon, koupelnu s WC, vanou a vysoušečem vlasů. Umístění - přízemí, v méně atraktivních částech hotelu.
Maximální obsazenost – 2 osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Standard

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Economy, balkon má dle polohy pokoje, výhled do zahrady nebo na bazén. Za příplatek je možné objednat pokoj Standard View s výhledem (dle polohy) do zahrady, na bazén nebo na moře. Umístění - 6. až 8. patro.
Maximální obsazenost pokoje (listopad - duben) – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost pokoje (květen - říjen) – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Deluxe

Platí v období listopad - duben.
Základní vybavení je stejné jako u pokoje Economy, navíc má kávovar Nespresso a hezčí výhled.
Maximální obsazenost - 3 osoby (starší 18 let).

Rodinný pokoj

Základní vybavení je stejné jako u pokoje Economy, navíc je zde dětský koutek, dětské povlečení a dárek od maskota hotelu Panchi. 
Maximální obsazenost - 4 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje během dne.

Sport

Zdarma víceúčelové hřiště, hřiště na plážový volejbal, stolní tenis a za poplatek šipky, kulečník, posilovna, tenisové kurty s umělým povrchem a křemičitým pískem, kurzy tenisu a potápění.

Obchody

V hotelu je několik malých obchůdků, větší obchodní centrum, bary a restaurace jsou vzdálené cca 300 m.

Pláž

Rozsáhlá pláž se světlým pískem a přírodní rezervace písečných dun Dunas de Maspalomas je vzdálena cca 900 m od hotelu. Hotel zajišťuje několikrát denně dopravu na pláž (zdarma).

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

0jndxYtSwg8

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené