Destinace
BEST JACARANDA
****

Cena pobytu od: 26090,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova 20 km od letiště, v rekreační oblasti Costa Adeje.

Vybavení objektu

V několika budovách propojených terasami hotel nabízí celkem 563 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení v celém hotelu, restaurace, bary, společenská místnost s televizí, 2 konferenční místnosti (až 500 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let), služby prádelny, služby lékaře, menší obchod, půjčovna aut, parkování v garáži (za poplatek). V tropické zahradě jsou terasovitě rozmístěny 4 bazény pro dospělé (jeden celoročně vyhřívaný) propojené vodopádem, 2 oddělená dětská brouzdaliště, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít služby Beauty & Sport centra (kadeřnictví, sauna, masáže). Pro děti i dospělé jsou připravovány sportovní a animační programy, několikrát týdně večerní vystoupení s živou hudbou, zábavné programy nebo diskotéka.

Pokoj Superior

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), minibar, koupelnu s WC, vanou a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj Superior

Základní vybavení je stejné jako u pokoje Superior, navíc má rozkládací pohovku. Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj Superior s výhledem na bazén.
Minimální i maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti  nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Zdarma posilovna, víceúčelové sportovní hřiště a sportovní aktivity v rámci animačních programů, kulečník (na mince), za poplatek stolní tenis, tenisové kurty s umělým povrchem a nočním osvětlením (v rámci all inclusive zdarma).

Obchody

Obchody, bary a restaurace jsou asi 100 m od hotelu, cca 500 m od hotelu u plážové promenády se nachází obchody, restauracemi a bary. Větší nákupní možnosti jsou v cca 2 km vzdáleném centru největšího turistického letoviska Playa de las Américas.

Pláž

Písečná pláž s tmavým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa Faňabé se nachází přibližně 500 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené