Destinace
RELAXIA LANZASUR CLUB
***

Cena pobytu od: 23990,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 40 km od letiště, v letovisku Playa Blanca.
V období od 08. 01. 2023 do 05. 02. 2023 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Vybavení objektu

Tento komplex nabízí celkem 230 bungalovů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené) rozmístěných v tropické zahradě. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, bary, společenská místnost s televizí, dětský klub, minimarket a obchod se suvenýry.V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídky menšího wellness centra  (masáže, kosmetické služby). Hotel pořádá animační program pro děti i dospělé a večerní vystoupení s živou hudbou. Součástí komplexu je vodní park AquaLava se skluzavkami, tobogány atd.

Speciální nabídka

Součástí komplexu je vodní park AquaLava.
Hotel nabízí ubytování s neomezeným vstupem do vodního parku.

Bungalov - 1 ložnice

Platí v období listopad - duben.
Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout s lednicí, televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, klimatizace, trezor (k pronájmu), telefon, koupelna s WC a vysoušečem vlasů, terasa.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Sport

V komplexu je posilovna, kulečník, šipky, stolní tenis.

Obchody

Komplex se nachází v klidnější části letoviska, k nejbližšímu nákupnímu centru je to asi 800 m.

Pláž

Krásná pláž Flamingo se žlutým pískem je vzdálena přibližně 500 m. 

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Bungalov - 1 ložnice se vstupem do aquaparku

Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. V obývací části je integrovaný kuchyňský kout s lednicí, televize se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, klimatizace, trezor (k pronájmu), telefon, koupelna s WC a vysoušečem vlasů, terasa.
Maximální obsazenost (květen - říjen) – 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.
Maximální obsazenost (listopad - duben) – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.
V ceně ubytování je vstup do vodního parku AquaLava na celou dobu pobytu.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené