Destinace
H10 PLAYA MELONERAS PALACE
*****

Cena pobytu od: 38400,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 37 km od letiště, v klidnější části turistického letoviska Meloneras.

Vybavení objektu

Luxusní třípatrový hotel nabízí celkem 374 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené) a 23 suitů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bary, konferenční místnosti (až 210 osob), herna, dětský klub Daisy (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, butik, prádelna. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, bar, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. K relaxaci mohou hosté využít nabídky Despacio SPA Centre (sauna, turecké lázně, hydromasáže, jacuzzi atd.). Hotel pořádá bohatý animační program. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, minibar, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu ve většině pokojů (aktuální informace v recepci), trezor (k pronájmu), plně vybavená koupelna s WC a vysoušečem vlasů. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře/bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc mají rychlovarnou konvici nebo kávovar a klienti mají slevu na služby Despacio SPA Centre, volný vstup na terasu s lehátky „bali“, výhled na moře a barem, snídani a večeři formou à la carte a volný vstup do společenské místnosti Privilege s bezplatným Wi-Fi připojení k internetu, denním tiskem a konzumací nápojů .
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hlavní hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive (listopad - duben) nebo all inclusive Deluxe (květn - říjen), který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Sport

V hotelu je posilovna (zdarma) a golfové hřiště Golf Meloneras přímo u hotelu (vchod cca 3,5 km). Pro hosty jsou zajištěny slevy green fee a golfové balíčky.

Obchody

V blízkosti hotelu se nachází obchodní centrum, restaurace, bary a diskotéka.

Pláž

Menší oblázková pláž je 100 m od hotelu (přes hotelovou zahradu), písečné duny a pláž Maspalomas se nachází cca 900 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Poplatek za psa 25 EUR/den (do 5 kg, na vyžádání, pohyb mimo společné prostory). Aktuální informace v CK.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené