Destinace
CORALLIUM BEACH BY LOPESAN HOTELS
***

Cena pobytu od: 29700,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 25 km od letiště, v klidné části letoviska San Agustín. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Hotel byl rekonstruován v roce 2018. V jedné sedmipatrové budově je celkem 210 pokojů (4 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené), výtahy, vstupní hala s recepcí, 2 restaurace, bary, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru u recepce, malý obchod a v 6. patře hotelu nudistická terasa, kadeřnictví, masáže, služby prádelny, parkoviště (placené). V subtropické zahradě jsou 2 bazény (se sladkou vodou, jeden v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, bar u bazénu. Hotel pořádá v zahradě u bazénového baru či v lobby baru společenské večery s živou hudbou.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHECK-IN ONLINE ZDE:

Pokoj Economy

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy (za příplatek), telefon, minibar (za poplatek), rychlovarná konvice, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (zdarma), koupelnu s WC a vysoušeč vlasů, přípravky Corallium. Balkon nebo terasa mají výhled do ulice. Umístění - přízemí, v méně atraktivních částech hotelu.
Minimální i maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).

Pokoj Standard

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Economy, balkon má výhled na ulici nebo do zahrady (umístění - přízemí až 2. patro). Za příplatek je možné objednat pokoj Standard View s výhledem na ulici, na bazén, do zahrady nebo s bočním výhledem na moře (umístění - 3. až 7. patro) nebo pokoj Deluxe View s panoramatickým výhledem na ulici, na bazén, do zahrady nebo s výhledem na moře (umístění - 1. až 5. patro, hlavní část budovy).
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).

Junior Suite

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Economy, ale je prostornější. Balkon má boční výhled na moře/bazén.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů. Plná penze PLUS zahrnují servírované nápoje. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne, 1 x večeři "à la carte".
Oběd v den odjezdu (poslední den pobytu) není zahrnut v all inclusive. 

Sport

V hotelu je stolní tenis, kulečník, šipky, pétanque. V 3 km vzdáleném hotelu Ifa Interclub Atlantic je možné si zahrát tenis nebo si zajistit potápění. Hotel zajišťuje rezervace green fee na golfové hřiště Golf Meloneras (cca 11,5 km).

Obchody

Přímo vedle hotelu je supermarket, větší nákupní možnosti, restaurace a bary cca 1 km od hotelu v nákupním centru San Agustín.

Pláž

Široká písečná pláž San Agustín s pozvolným vstupem do moře leží přímo před hotelem.

Internetové stránky

Hodnocení našich klientů

Nejprodávanější hotel na ostrově Gran Canaria v červnu 2016.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

V1k3ZPQ41qg

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené