Destinace
ALUA SOUL OROTAVA VALLEY
****

Cena pobytu od: 20890,00 Kč

Poloha

Na severním pobřeží ostrova, 100 km od letiště, v letovisku Puerto de la Cruz.
Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Vybavení objektu

Hotel (celková renovace 2021) nabízí v pěti třípatrových budovách celkem 200 pokojů typu suite. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 4 výtahy,  Wi-Fi připojení k internetu, internetový terminál (za poplatek), restaurace, bary, společenská místnost, malý obchod, služby prádelny, placené parkoviště. Na sluneční terase je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi, lehátka a slunečníky. Hosté mohou využít služeb menšího wellness centra (masáže, sauna). Hotel zajišťuje několikrát v týdnu denní a večerní zábavu.

Suite

Klimatizovaný suite má oddělenou dvoulůžkovou ložnicí od obývací místnosti. Do vybavení patří televize se satelitními programy, Wi-Fi připojení k internetu, malá lednička, rychlovarná konvice, telefon, minibar, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasa. Za příplatek je možné objednat suite s výhledem na Teide, s bočním výhledem na moře nebo s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby. 

Sport

V hotelu je tenisový kurt, paddle a minigolf (zdarma, za zálohu), posilovna (zdarma, placené kardio). Golfové hřiště La Rosalada golf je vzdáleno 4,8 km od hotelu.

Obchody

Malý obchod je přímo v hotelu, větší nákupní možnosti, bary i restaurace jsou v centru města (cca 1,5 km). Hotelový autobus jezdí zdarma několikrát denně (mimo neděli) na opačnou stranu města k nákupnímu centru Pirámides de Martiánez.

Pláž

Hotel leží na kopci, 300 m od pláže s černým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa Jardín.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

wWitUlx7EdA

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené