Destinace
HOTEL FARO, A LOPESAN COLLECTION HOTEL
*****

Cena pobytu od: 49800,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží, 35 km od letiště, u majáku Faro, blízko písečných dun Maspalomas.
Hotel akceptuje hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Zrenovovaný, luxusní hotel nabízí v jedné pětipatrové budově 179 exkluzivně zařízených pokojů (několik uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, panoramatický výtah na střech hotelu, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu (v prostoru recepce), kavárna s terasou, restaurace Ocean buffet, restaurace a la carte Palocorado, bary, masáže, kadeřnictví a několik menších obchůdků. V hotelové zahradě je velký bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky, lehátka bali. Hotel pořádá večerní programy s živou hudbou.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHECK-IN ONLINE ZDE:

Dvoulůžkový pokoj Superior

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Deluxe, pokoj má boční výhled na moře. Za příplatek je možné objednat pokoj Superior View s výhledem na bazén nebo moře.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let)

Dvoulůžkový pokoj Deluxe

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení, minibar (za příplatek), telefon, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu, televizi se satelitními programy, trezor (k pronájmu), rychlovarnou konvici, kávovar Nespresso, koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, župany, pantofle. Pokoj má výhled do hor nebo do ulice. Umístění 1. až 3. patro. Za příplatek je možné objednat pokoj Deluxe View s bočním výhledem na moře. Umístění – 4. a 5. patro, boční část budovy.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let).

Junior Suite

Základní vybavení je stejné jako v pokoji Deluxe, ale je prostornější a navíc má integrovanou obývací část. Pokoj má výhled na moře neno na bazén. Umístění - 5. patro.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 18 let)

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, 1 x týdně večeře a la carte. Polopenze Plus (květen - říjen) zahrnuje možnost výběru večeře (švédské stoly) mezi hotely Lopesan Hotels v letovisku Meloneras.

Sport

V hotelu je posilovna, stolní tenis a kulečník, v blízkosti tenisové kurty, možnost vodních sportů (potápění, paddle, jízda na koni). Hoteloví hosté mají slevu na některá golfová hřiště na ostrově.

Obchody

Na plážové promenádě u hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a bary, velké nákupní centrum Varadero je cca 300 m od hotelu.

Pláž

V bezprostřední blízkosti hotelu (vchod přímo z hotelové zahrady) se nachází známá dlouhá písečná pláž a duny Maspalomas s jemným světlým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

Ue2VXinfu-M

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené