Destinace
H10 COSTA ADEJE PALACE
****

Cena pobytu od: 44090,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 22 km od letiště v klidné části letoviska Costa Adeje.

Vybavení objektu

Tento čtyřpatrový hotel má celkem 467 pokojů rozložených do několika propojených budov. Hosté mají k dispozici velkou vstupní halu s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový terminál (zdarma), 4 restaurace, bary, noční klub, 4 konferenční sály (až 300 osob), dětský klub Daisy (děti 4 – 13 let), obchůdky, prádelnu, parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 2 bazény infinity (vstup pouze pro klienty Privilege, pouze pro dospělé), dětský bazén, Splash Park se skluzavkami, jacuzzi, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít i nabídku služeb Spa centrum Despacio (vyhřívaný krytý bazén, vířivka, sauna, turecké lázně, kadeřnictví atd.). Tým animátorů připravuje celodenní animační programy. 

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, minibar (za poplatek), trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře/bazén.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj. Navíc exklusivní služby a vybavení: kávovar Nespresso, zdarma trezor, denní tisk, základna pro iDock, iPhone a MP3 s budíkem, župany a pantofle, snídaně a večeře à la carte v restauraci La Tosca (nutná rezervace předem, dle dostupnosti), slevy na procedury ve Wellness centru, salonek Privilage (snack, nápoje, tisk, Tv, internet), terasa Chill-out s výhledem na moře a s lehátky „bali“, zdarma žehlení prádla, pozdní check-out (dle dostupnosti). Balkon s bočním výhledem na moře nebo bazén.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ale je prostornější a navíc je zde rychlovarná konvice.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je hodně prostorný a disponuje také větší terasou, která má výhled na bazén nebo na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Superior s výhledem na bazén

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, navíc zařízení na přípravu kávy a čaje, župany, pantofle, balkon s výhledem na bazén. Umístění - ve vyšším patře hotelu.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci El Jable. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne, večeře v restauraci Sakura Teppanyaki a večeře a la carta v restauraci La Tosca.

Sport

Zdarma stolní tenis, minigolf, pétanque a posilovna (ve Wellness centru), kulečník na mince. V blízkosti hotelu se nachází golfová hřiště Golf Costa Adeje (cca 3 km) a Golf Las Américas (cca 6,5 km).

Obchody

Několik obchůdků a restaurací je v těsné blízkosti hotelu, větší obchodní a zábavní centra přibližně 2 km od hotelu.

Pláž

Přímo u hotelu je malá částečně kamenitá pláž Playa la Enramada. Pláž El Baril se nachází cca 400, tmavá pláž Playa El Duque Norte se nachází cca 500 m a světlá písečná pláž Playa del Duque cca 1,2 km od hotelu. 

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

B16JKllCLLc

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené