Destinace
SUITE PRINCESS
****

Cena pobytu od: 46290,00 Kč

Poloha

Na jihozápadním pobřeží, 58 km od letiště, v údolí Taurito. Hotel je vhodný pro milovníky klidné dovolené, akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Vybavení objektu

Plně klimatizovaný hotel nabízí celkem 304 junior suite. Hostům je k dispozici mramorová vstupní hala s recepcí, internetový terminál (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, výtahy, 3 restaurace, bary, saunu a masáže, kadeřnictví a kosmetický salon, obchůdek, služby prádelny, půjčovnu aut. V hotelové zahradě se nachází 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, Beach club. Hotel pořádá animační programy.

Junior Suite Deluxe

Zrenovovaný, klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (zdarma), malou ledničku, rychlovarnou konvice, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon s lehátky a s výhledem na moře.

Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).

Stravování

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.
Při pozdějším příjezdu nebo ranním odjezdu není restaurace k dispozici.

Sport

Stolní tenis, šipky, kulečník, menší posilovna, tenisový kurt (za poplatek, v hotelu Taurito Princess). Na pláži možnost vodních sportů (jet ski, banana, plachtění, vodní lyže). Golfové hřiště Anfi Tauro je vzdáleno cca 7 km.

Obchody

Různé obchody, restaurace i služby jsou přímo pod hotelem, větší nákupní možnosti v přístavním městečku Puerto de Mogán vzdáleném cca 4 km od hotelu (hotelový autobus zdarma) nebo v letovisku Puerto Rico cca 10 km.

Pláž

Menší přírodní pláž s jemným tmavým pískem Playa Taurito, je přímo u hotelu. Mezi hotely Suite Princess a Taurito Princess je umístěn areál Lago Oasis (vstupné za poplatek) se vzájemně propojenými sladkovodními bazény, slunečními terasami, lehátky, slunečníky, restaurací a barem. Pláž karibského typu Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 6 km a Playa Mogán se světlým pískem cca 3 km.

Internetové stránky

Doplňující informace

09. 06. 2017 Na vyžádání a za poplatek hotel půjčuje župan a pantofle (12 EUR / týden + 5 EUR vratná záloha).
Výměna ručníků za poplatek 1,80 EUR / ručník.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

AOOasxoTxSc

Junior Suite Standard

Prostorný, klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), malou ledničku, rychlovarnou konvice, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon s lehátky a s výhledem na moře, umístění 6. a 8. patro.
Za příplatek je možné objednat Junior Suite Garden s terasou a výhledem do zahrady.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené