Destinace
SERVATUR WAIKIKI
****

Cena pobytu od: 20590,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 30 km od letiště, v letovisku Playa del Inglés. 

Vybavení objektu

V pěti kruhových sedmipatrových budovách je celkem 505 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení na internet, internetový terminál v prostoru recepce (za poplatek), 2 restaurace, 2 bary, kadeřnictví, kosmetický salon, masážní salon, prodejna se suvenýry a butik, pronájem kol. V zahradě se nachází bazén pro dospělé (550 m2) a dětský bazén (oba v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky, splash park se skluzavkami, šatny a slunečníky, dětské hřiště, Hula - hula park. Hotel nabízí sportovní a zábavné celodenní animační programy pro děti i dospělé, večerní představení.

Dvoulůžkový pokoj Clasic

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC, balkon nebo terasu.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (do 24.00 hod.).

Sport

V hotelu je stolní tenis, posilovna, volejbal, vodní pólo, za poplatek kulečník a stolní fotbal, v blízkosti squash a minigolf.

Obchody

Přibližně 400 m od hotelu se nacházejí velká obchodní centra Metro a Kasbach.

Pláž

Rozsáhlá pláž se světlým pískem a přírodní rezervace písečných dun Dunas de Maspalomas jsou vzdáleny  cca 15 minut chůze od hotelu. Hotel na pláž zajišťuje několikrát denně dopravu zdarma.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené