Destinace
RIU PALACE MASPALOMAS
*****

Cena pobytu od: 43200,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží, 38 km od letiště, v klidnější části Playa del Inglés. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Čtyřpatrová budova (renovace 2021) obklopená subtropickou zahradou nabízí 350 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 3 restaurace, několik barů, společenská místnost, menší obchůdek a půjčovna kol. V zahradě jsou 2 bazény (v zimních měsících vyhřívané), jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. K relaxaci je možné využít nabídku služeb Wellness centra (kadeřnictví, kosmetické procedury a masáže za poplatek, bezplatná sauna a parní lázeň). Hotel připravuje pro své hosty animační programy a představení s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný, moderně zařízený pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, stropní ventilátor, trezor (k pronájmu), minibar, rychlovarná konvice, koupelnu s WC, bidetem a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, 2x týdně tematické večeře. Bez příplatku je možné objednat si večeři v luxusní restauraci Krystal.

Sport

Zdarma posilovna, na pláži nabídka vodních sportů. Golfové hřiště Maspalomas Golf se nachází cca 3 km a Lopesan Meloneras Golf cca 8 km od hotelu.

Obchody

Několik menších obchodů je přímo v hotelu, asi 100 m od hotelu začínají restaurace, bary a cca 500 m od hotelu větší obchody, bary a restaurace v nákupním centrum Cita.

Pláž

I přesto, že se hotel nachází přímo u chráněných písečných dun, vzdálenost k pláži je přibližně 800 m.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené