Destinace
LANDMAR PLAYA LA ARENA
****

Cena pobytu od: 25390,00 Kč

Poloha

Na západním pobřeží, 46 km od letiště, v letovisku Puerto Santiago. 

Vybavení objektu

Tento šestipatrový hotel je po částečné renovaci a nabízí celkem 432 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, 8 výtahů (4 panoramatické), internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v hale, několik barů, sport bar, 2 restaurace, kongresové sály (až 450 osob), dětský klub (děti 4 - 12 let), herna pro starší děti, malý obchod, prádelna, kadeřnictví. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén s toboganem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, exkluzivní zóna pro dospělé (pro klienty se službou Platinum Club, starší 18 let) s bazénem Infinity, který nabízí výhled na moře a výhled na ostrov La Gomera, lehátka "bali", jacuzzi, bar.  Hotel zajišťuje různé animační programy.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, ledničku, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC, vanou a vysoušečem vlasů. Balkon má výhled do ulice. Za příplatek je možné objednat pokoj Deluxe s výhledem na moře.
Maximální obsazenost pokoje Standard – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost pokoje Deluxe – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s možností výběru z mezinárodních i místních specialit. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Sport

Zdarma pétanque, posilovna, minigolf, karabina, lukostřelba, hřiště na volejbal, stolní tenis, za poplatek tenisový kurt a kulečník.

Obchody

Menší obchody jsou v blízkosti hotelu, větší obchodní centrum v městečku Los Gigantes (cca 2 km). 

Pláž

Pláž s černým pískem Playa de la Arena se nachází cca 50 m od hotelu (přes silnici). Tato pláž je jedna z nejkrásnějších na celém ostrově. Pyšní se tzv. „modrou vlajkou Evropské unie“, oceněním, které stvrzuje prvotřídní kvalitu a čistotu jak moře, tak samotné pláže. Tato pláž je místy kamenitá a občas zde bývají velké vlny. Pláž je pod dohledem plavčíka.

Internetové stránky

Doplňující informace

Ručníky k pláži jsou za vratnou zálohu 12 EUR.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

zSNpIE5degM

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené