Destinace
SEASIDE LOS JAMEOS PLAYA
****

Cena pobytu od: 35690,00 Kč

Poloha

Na jihovýchodním pobřeží, 5 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.

Vybavení objektu

Hotel nabízí 530 pokojů (některé přizpůsobeny pro osoby tělesně postižené) v 6 čtyřpatrových budovách rozmístěných do velké tropické zahrady (55 000 m2). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetové terminály (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v lobby baru a na terase „El Belingo“, restaurace a několik barů, společenská místnost, konferenční sály (až 350 osob), dětský klub (děti 4 – 8 let), hlídání dětí, obchůdky, půjčovna aut. V tropické zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. K relaxaci je možné využít služeb SPA a Wellness centra (parní lázeň, finská sauna, masáže, koupele, kosmetické služby). Pro děti i dospělé je připravován denní i noční animační program nebo vystoupení s živou hudbou. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Dvoulůžkový pokoj Superior (B)

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj typ "A", balkon má výhled na bazén, do zahrady nebo na moře. Umístění - 1. - 4. patro.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Dvoulůžkový pokoj Deluxe (C)

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj typ "A", navíc župany, pantofle a lehátka na balkoně. Balkon má výhled na bazén, do zahrady nebo na moře. Umístění - 2. a 4. patro.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj typ "A", je o něco prostornější a balkon má výhled do zahrady nebo na částečně na moře. Umístění - 1. - 3. patro.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti  nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj typ "A", je prostornější. Navíc nabízí kávovar a v koupelně 2 umyvadla. Balkon má výhled na bazén, do zahrady nebo na hory. Umístění - 2. - 4. patro.
Maximální obsazenost (listopad - duben) – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost (květen - říjen) – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Sport

Minigolf, posilovna, 4 tenisové kurty, tenisová škola, kurt na squash, plážový volejbal, kulečník, venkovní šachy, šipky, stolní tenis, kurzy potápění, střelba, lukostřelba. Jízda na kole po cyklistické trase podél promenády. Hotel zajišťuje pro své hosty slevy green fee na golfová hřiště: Costa Teguise (cca 20 km) a Lanzarote Golf (cca 3 km).

Obchody

Přímo u hotelu je velká plážová promenáda s obchůdky a restauracemi, asi 200 m od hotelu nákupní centrum.

Pláž

V těsné blízkosti hotelu se nachází přírodní pláž Los Pocillos s jemným hnědým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Poplatek za psa 15 EUR/den (do 5 kg, na vyžádání, pohyb mimo společné prostory). Aktuální informace v CK.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

Dvoulůžkový pokoj Standard (A)

Klimatizovaná pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, trezor (k pronájmu), minibar, rychlovarnou konvici, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu, telefon, koupelnu s WC, vanou, vysoušečem vlasů a make-up zrcátkem. Balkon nebo terasa mají většinou výhled do zahrady. Umístění - přízemí hotelu.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené