Destinace
FARIONES
*****

Cena pobytu od: 39300,00 Kč

Poloha

V jihovýchodní části ostrova, 10 km od letiště, na okraji turistické oblasti Puerto del Carmen.

Vybavení objektu

Luxusní hotel byl celkově zrenovován v roce 2020 a nabízí celkem 213 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společenských prostorech,  několik restaurací, bary, společenský sál, obchod Room 214 (originální, řemeslné produkty), střešní terasu Sunset s bazénem.  V tropické zahradě se nachází infinity bazén (v zimních měsících vyhřívaný), 2 jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. 

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře

Platí v období listopad - duben.
Elegantně zařízený klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, minibar, rychlovarnou konvici a kávovar, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, župany a pantofle. Balkom má výhled na moře.
Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby.

Dvoulůžkový pokoj Superior s výhledem na moře

Platí v období květen - říjen.
Elegantně zařízený klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, minibar, rychlovarnou konvici a kávovar, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, župany a pantofle. Balkom má výhled na moře. Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby.

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s širokou nabídkou mezinárodních i regionálních jídel.

Sport

U hotelu se nachází sportovní centrum Fariones (posilovna, tenisové kurty, kurty na padel, crossfit, plavecký bazén, 20% sleva pro klienty z hotelu Los Fariones), golfové hřiště Lanzarote Golf se nachází cca 2,5 km od hotelu.

Obchody

V těsné blízkosti hotelu začíná velká hlavní promenáda, na které jsou obchody, restaurace i bary.

Pláž

Hotel má přímý vstup na malou pláž s hnědým pískem, další 2 pláže s hnědým pískem Playa Chica a Playa Grande jsou cca 100 m od hotelu.

Internetové stránky

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené