Destinace
LA SIESTA
****

Cena pobytu od: 25600,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 15 km od letiště, v blízkosti centra letoviska Playa de las Américas.

Vybavení objektu

Hotel nabízí 282 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, výtahy, restaurace, bary, společenské sály (až 200 osob), dětský klub (děti 4 – 9 let) a „Magic park“ (350 m2, skluzavky, hry, placené automaty atd.) pro děti s doprovodem rodičů, střešní sluneční terasa (pouze pro dospělé), parkoviště (placené). V tropické zahradě je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zapůjčení ručníků k bazénu za poplatek). Hosté (starší 16 let) mohou využít nabídky SPA & Wellness centrum „Natural“ (500 m2, různé druhy ošetření a zdravotní péče, masážní bazén, sauna, relaxační balíčky atd.). Hotel připravuje pro děti i dospělé zábavný program.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (za poplatek), telefon, koupelnu s vanou, WC a vysoušečem vlasů. Balkon nebo terasa mají výhled do vnitrozemí.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Club Alexander

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc mají hosté dárek na uvítanou na pokoji při příjezdu, kávovar Nespresso,  denně přístup do SPA & Wellness centra, župany a pantofle, luxusní toaletní potřeby. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu s výhledem na bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby.

Sport

Kulečník (na mince), pétanque, šipky, stolní tenis, lukostřelba, vodní pólo, paddle (za poplatek) a posilovna. 

Obchody

V těsné blízkosti hotelu je velké množství obchodů, restaurací a kaváren.

Pláž

Písečná pláž se světlým pískem Playa Camisón je vzdálena asi 700 m od hotelu, Playa las Vistas se světlešedým pískem cca 1,5 km.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené