Destinace
JARDÍN TECINA
****

Cena pobytu od: 37300,00 Kč

Poloha

Na jihu ostrova, 3 km od letiště, na lávovém výběžku nad mořem. Obklopují jej nádherné zahrady s výhledem na malebnou rybářskou vesničku Playa de Santiago. 

Zájezd na ostrov La Gomera je realizován s přelety/přejezdy lodí mezi ostrovy Tenerife – La Gomera nebo Gran Canaria – La Gomera.
Na ostrově La Gomera není osobně dispozici delegát Canaria Travel CZ.


Vybavení objektu

V několika nižších budovách, obklopených 7 hektarovou tropickou zahradou, nabízí hotel celkem 434 pokojů. Hostům je k dispozici hotelová recepce, 2 výtahy, internetová místnost se 4 počítači (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech, 5 restaurací, 4 bary, kavárna Ahemon Café, konferenční sál (až 150 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let), obchůdky, diskotéka, půjčovna aut. V hotelové zahradě je 5 bazénů pro dospělé (4 se sladkou vodou, v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (Splash park se skluzavkou), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, terasa v Beach Club Laurel s lehátky „bali“, Chill-out Amidi s dětským letním kinem a terasa pro nudisty, parkoviště. K relaxaci mohou hosté využít nabídku služeb centra zdraví a krásy SPA Ahemon (masáže, sauna, kosmetický salon atd.). O zábavu se stará tým hotelových animátorů.

Stavební práce v hotelu

Od 11. 04. 2023 do 06. 11. 2023 je hotel zavřený z důvodu renovace.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Moderně zařízený klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, minibar (na vyžádání), trezor (k pronájmu), zařízení pro přípravu čaje nebo kávy (za poplatek), kompletně vybavenou koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon s výhledem do zahrady nebo na bazén. Za příplatek je možné objednat pokoj Comfort s bočním výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Superior s výhledem na moře

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, balkon má výhled na moře. 
Maximální obsazenost – 3 osoby (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je prostornější a obývací pokoj má oddělený od dvoulůžkové ložnice. Balkon má výhled na moře nebo do zahrady.
Maximální obsazenost – 3 osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů, nebo výběrem z menu v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat polopenzi Gourment, která zahrnuje degustační večeři a la carte (výběr z 5 možností).

Sport

V hotelu je 5 tenisových kurtů, 3 kurty na paddle a 2 kurty na squash (vše za poplatek), stolní tenis, kulečník, minigolf, plážový volejbal, víceúčelové hřiště a posilovna. Přibližně 350 m od hotelu se nachází golfové hřiště Tecina Golf.

Obchody

Malá nákupní zóna je přímo v hotelu, další ve vesničce Playa de Santiago.

Pláž

Pouhých 50 m od hotelu leží kamenitá pláž Playa de Santiago, na kterou mají hoteloví hosté přístup výtahem. Přímo na pláži je možné využít Club Laurel s bazénem s mořskou vodou, barem, barbecue restaurací a restaurací à la carte. 

Internetové stránky

Hodnocení našich klientů

V hotelech na ostrově La Gomera není k dispozici informační kniha.

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

taZVfyeBX0s

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené