Destinace
IBEROSTAR SELECTION ANTHELIA
*****

Cena pobytu od: 98700,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 21 km od letiště, v klidnější zóně letoviska Costa Adeje. 

Vybavení objektu

Tento luxusní hotel je tvořen 5 pětipatrovými budovami a nabízí celkem 365 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celého hotelu a internetový terminál (zdarma), několik restaurací a barů, konferenční místnosti (až 550 osob), Star Camp (dětské kluby dle věku dítěte (4 - 17 let), směnárna, obchůdky, diskotéka, parkoviště (zdarma). V zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (jeden se slanou vodou, dva v zimních měsících vyhřívané), 3 dětské bazény (jeden se slanou vodou, dva celoročně vyhřívané), Splash park se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté (starší 16 let) mohou využít nabídku služeb lázní SPA Sensations Iberostar inspirované orientálními léčebnými metodami (thajské masáže, termální bazén, finská sauna, parní koupele atd.). Hotel připravuje denní i večerní animační program a představení s živou hudbou.
HOTEL DOPORUČUJE SVÝM KLIENTŮM PROVÉST PŘED PŘÍLETEM CHECK-IN ONLINE ZDE:

Dvoulůžkový pokoj s výhledem do zahrady

Moderně zařízený pokoj s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky má ve svém vybavení centrální klimatizaci s individuálním ovládáním, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu, televizi se satelitními programy, trezor (zdarma), minibar, telefon, plně vybavenou koupelnou s WC a vysoušečem vlasů. Balkon nebo terasa mají výhled do zahrady. Za příplatek je možné objednat pokoj s bočním výhledem na moře. 
Maximální obsazenost  – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let). 

2 propojené pokoje

Jedná se o dva propojené dvoulůžkové pokoje.
Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby a 2 děti.
Maximální obsazenost - 4 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Dvoulůžkový pokoj Priority Location

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ale je prostornější. Umístění - vyšší patra hotelu s bočním výhledem na moře.
Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Posilovna, stolní tenis, tenisový kurt s umělým povrchem, kulečník na mince. 

Obchody

V blízkosti hotelu se nachází obchodní třída s několika obchody a nákupními centry.

Pláž

Hotel je situován mezi dvěma plážemi se světlým pískem Playa del Duque (cca 350 m) a Playa de Faňabé s tmavým pískem, na pláž je z hotelu vstup přímo ze zahrady přes plážovou promenádu (cca 50 m).

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené