Destinace
H10 LAS PALMERAS
****

Cena pobytu od: 73900,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží, 19 km od letiště, v největším letovisku Playa de las Américas. 

Vybavení objektu

Tento devítipatrový hotel v krásné subtropické zahradě nabízí celkem 519 pokojů. Hostům je k dispozici prostorná recepce, 4 výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový koutek (zdarma), několik barů a restaurací, dětský klub Daisy (děti 4 – 11 let, jen o prázdninách a při min. 4 dětech), malý obchod, kadeřnictví, služby prádelny, bezplatné parkoviště (nehlídané, omezená kapacita). V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a dětské hřiště. Pro hosty jsou připravovány denní i večerní animační programy, profesionální vystoupení, představení s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení telefon, televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (zdarma), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Balkon nebo terasa má výhled do města, za příplatek je možné objednat výhled na moře/bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení má shodné s dvoulůžkovým pokojem, navíc má exkluzivní služby - kávovar Nespresso, župany, pantofle, ručníky k bazénu, večeře v restauraci La Tosca (předběžná rezervace), vstup do haly Privilege, výhled na moře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby.

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Programu all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během celého dne.

Sport

V hotelu jsou 4 tenisové kurty (za poplatek), kulečník, šipky, víceúčelové hřiště, stolní tenis a zdarma malá posilovna.

Obchody

Přímo v hotelu je obchod se suvenýry, v blízkosti velké množství různých obchodů, barů a restaurací.

Pláž

Hotel má přímý vstup na plážovou promenádu. Asi 500 m od hotelu je tmavá písečná pláž Playa Troya, větší pláž Playa del Camisón se světlým pískem je vzdálena cca 1 km a pláž se světlešedým pískem Playa de las Vistas cca 1,5 km.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

5BHaOHz0lCY

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené