Destinace
H10 GRAN TINERFE
****

Cena pobytu od: 45700,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 20 km od letiště, přímo v centru letoviska Costa Adeje. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Vybavení objektu

Tento jedenáctipatrový hotel nabízí celkem 365 pokojů. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, internetový koutek (zdarma), restaurace s venkovní terasou, bary, služby lékaře, služby prádelny, butik, společenskou místnost (až 170 osob), privátní zóna Privilege se sluneční terasou a halou (pouze pro klienty se službou Privilege), parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 2 jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídku služeb Despacio Beauty Centre (masáže, kosmetika, kadeřnictví, aromaterapie, joga, pilates, sauna). Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, minibar (na vyžádání, za poplatek), trezor (k pronájmu), zařízení na přípravu čaje a kávy (na vyžádání), koupelnu s WC, vanou a vysoušečem vlasů. Pokoj má výhled na hory nebo na bazén.

Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Dvoulůžkový pokoj Superior s výhledem na moře

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má kávovar Nespresso, trezor (zdarma), dock station, župany a pantofle, balkon má výhled na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje. Navíc má exklusivní služby a vybavení: kávovar Nespreso, zdarma trezor, dock station, župany a pantofle. Hosté mohou kromě hlavní hotelové restaurace využívat také restauraci Brasserie El Mirador (à la carte), mají speciální ceny v centru Despacio Beauty, pozdější check-out (dle dostupnosti), k dispozici služby v hale Privilege (zdarma barový servis, lehké občerstvení) a soukromé solárium. Pokoj má balkon s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 18 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Za poplatek tenisový kurt s osvětlením, zdarma posilovna, stolní tenis.V rámci animačních programů navíc zdarma šipky, taneční lekce, volejbal na pláži, pilates, jóga, meditace apod.

Obchody

V bezprostřední blízkosti hotelu jsou různé obchody i restaurace.

Pláž

Hotel se nachází přímo u tmavé písečné pláže Playa del Bobo, na kterou mají hosté přímý vstup.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

hzddJmQQjS0

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené