Destinace
GUAYARMINA PRINCESS
****

Cena pobytu od: 37400,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 21 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Adeje. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Vybavení objektu

Tento klimatizovaný devítipatrový hotel nabízí celkem 506 pokoj. Hostům je k dispozici prostorná recepce, výtahy, internetový koutek, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, restaurace a bary, společenská místnost s televizí, kongresový sál (až 100 osob), služby prádelny, kadeřnictví, obchůdky, půjčovna aut, placené parkoviště atd. V rozlehlé zahradě jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, zóna Platinum (pouze pro klienty ubytované v pokoji Platinum, bazén infinity, lehátka"bali")na střeše hotelu sluneční terasa "La Romantica". Hosté mohou využít nabídky SPA (turecké lázně, kosmetické služby, masáže). Hotel pořádá animační programy, profesionální představení nebo vystoupení s živou hudbou.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (na vyžádání za příplatek), kompletně vybavenou koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s bočním výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).
Maximální obsazenost pokoje s bočním výhledem na moře – 2 osoby (starší 16 let).

Jednolůžkový pokoj

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj. Umístění - přízemí hotelu, pod úrovní zahrady, bez výhledu.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

V hotelu je víceúčelové hřiště (volejbal, malá kopaná, košíková atd.) a kulečník, v rámci sportovních programů pétanque, lukostřelba, střelba, šipky a stolní tenis.

Obchody

Několik obchůdků je přímo v hotelu. Na přímořské promenádě, která vede těsně pod hotelem, jsou různé obchody, restaurace a menší nákupní centrum.

Pláž

Hotel má spodní východ na plážovou promenádu a pláž s tmavším pískem Playa de Faňabé.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

UFgAHiYBWsk

Junior Suite Platinum

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je však větší a navíc má dvoulůžkovou ložnici propojenou s obývacím prostorem, navíc má v pokoji vanu a zahrnuje exkluzivní služby Platinum (minibar s uvítacími nápoji zdarma , kávovar Nepresso, 1 x zdarma wellness okruh/pobyt min. 1 týden, restaurante Platinum Club a bar Platinum, bazén infinity s terasou a "bali" lehátky, župany a pantofle, výběr večeře ze 3 restaurací, aperitiv v odpoledních hodinách na terase Platinum). Za příplatek je možné objednat Junior Suite Platinum s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 16 let).

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené