Destinace
GRAN TACANDE WELLNESS & RELAX COSTA ADEJE
*****

Cena pobytu od: 59700,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 20 km od letiště, v rekreační oblasti Costa Adeje. 

Vybavení objektu

Tento luxusní hotel ve stylu původní kanárské architektury nabízí 250 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, 3 internetové terminály (za poplatek), 2 restaurace, bary, společenská místnost, kongresové centrum s konferenčními sály, nákupní zóna a podzemní garáž (zdarma). V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (bazény jsou se slanou vodou, celoročně vyhřívané), jacuzzi, dětský bazén s brouzdalištěm, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Na střeše hotelu se nachází nově otevřená relaxační zóna San Sebastián Exclusive Plaza s Raw barem.Vedle hotelu se nachází lázně Vitanova SPA (jacuzzi, sauna, turecké lázně, kosmetika a produkty značky Sothys, kadeřnictví atd.). Hotel pořádá animační program pro děti i dospělé.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s bočním výhledem na moře

Vkusně zařízený klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení rozkládací pohovku, televizi se satelitními programy, trezor (zdarma), minibar (na objednání, za příplatek), telefon, USB, Bluetooth reproduktor, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu, integrovanou koupelnu s vanou, masážní sprchou a vysoušečem vlasů, pantofle, župany, WC a balkon nebo terasa. Za příplatek je možné objednat pokoj Deluxe s výhledem na moře.
Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Suite

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má ložnici vizuálně oddělenou od obývacího pokoje a hydromasážní vanu. Za příplatek je možné objednat suite s bočním výhledem na moře.

Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Sport

Zdarma posilovna, kulečník na mince, za poplatek tenisový kurt a paddle. Golfové hřiště Golf Las Américas je vzdáleno cca 5 km a Golf del Sur asi 19,5 km.

Obchody

Obchodní centrum, různé obchody a restaurace jsou cca 50 m od hotelu.

Pláž

Hosté mají přístup z hotelové zahrady (cca 70 m) na pláž se světlým pískem Playa del Duque.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené