Destinace
MELIÁ SALINAS / PARADISUS SALINAS LANZAROTE
*****

Cena pobytu od: 41900,00 Kč

Poloha

Na východním pobřeží, 18 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let (s výjimkou členů Club Meliá).

Vybavení objektu

Tento pětipatrový hotel ve španělském stylu (architekt Fernando Higueras Diaz), nabízí celkem 277 pokojů. Hostům je k dispozici mramorová vstupní hala s recepcí, internetový koutek a Wi-Fi připojení k internetu (obojí za poplatek), 3 restaurace, 2 bary, 6 konferenčních sálů (až 500 osob), butiky, kadeřnictví, půjčovna aut. Ve velké zahradě je bazén pro dospělé (1 800 m2) se slanou vodou (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, zóna The Level se soukromým bazénem a botanická zahrada s vodopády. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra (sauna, masáže, kosmetický salon). Hotel pořádá pro hosty sportovní animační programy, několikrát v týdnu zábavná představení nebo profesionální show.
Od 08. 01. do 30. 05. 2023 je hotel zavřený z důvodu renovace. Otevře se v červnu pod názvem Paradisus Salinas Lanzarote.

Dvoulůžkový pokoj Premium

Klimatizovaný, elegantně zařízený pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, minibar, telefon, kávový/čajový servis, trezor (zdarma), koupelnu s WC a vanou, vysoušeč vlasů a župany, balkon nebo terasa mají výhled do zahrady. Za příplatek je možné objednat Pokoj Premuim s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 16 let).

Junior Suite s výhledem na moře

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ale je prostornější.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v zahradní restauraci nebo v restauraci uvnitř hotelu. Program all inclusive nabízí plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby.

Sport

Posilovna, 3 tenisové kurty s nočním osvětlením, víceúčelové hřiště, šipky, kulečník, minigolf, pitch&putt. Golfové hřiště Costa Teguise Golf Club je vzdáleno necelých 5 km.

Obchody

V bezprostřední blízkosti hotelu je menší nákupní centrum Las Chucharas, další možnost nákupů na jedné z hlavních tříd Costa Teguise.

Pláž

Hotel bezprostředně sousedí s pláží, která je spojnicí mezi plážemi Las Cucharas a Los Charcos se světlehnědým pískem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené