Destinace
GLORIA PALACE SAN AGUSTÍN THALASSO & HOTEL
****

Cena pobytu od: 25490,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 26 km od letiště, nad letoviskem San Agustín. 

Vybavení objektu

Hotel s letitou tradicí nabízí v jedné obloukové budově 448 pokojů. Hostům je k dispozici mramorová vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, konferenční místnosti, dětský klub Tina (děti 4 – 12 let), několik menších obchůdků, kadeřnictví, služby prádelny, parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 velké bazény pro dospělé (v zimních měsících vyhřívané), dětské brouzdaliště, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Na střešní „chill out“ terase (vše za poplatek) je bazén s oddělenou zónou pro nudisty. Hosté (starší 15 let) mohou využít služby jednoho z největších Thalasso center v Evropě (krytý termální bazén s mořskou vodou, sauna, turecké lázně, masáže, léčebné procedury atd.). Pro děti i dospělé jsou připravovány denní a večerní animační programy nebo kulturní představení. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Stavební práce v hotelu

V termínu od 15. 05. do 21. 05. 2023 není k dispozici centrum Thalasso.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojením k internetu, trezor (k pronájmu), minibar (za příplatek), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Rodinný Suite

Základní vybavení je shodné s dvoulůžkovým pokojem je však prostornější a má navíc 2 samostatné ložnice. Umístění – hotelová zahrada u bazénu.
Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby.
Maximální obsazenost – 4 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let) nebo 2 dospělé osoby a 3 děti (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení je shodné s dvoulůžkovým pokojem, navíc má ložnici oddělenou od obývací části dveřmi a balkon s výhledem na moře.
Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Pokoj Thalasso s výhledem na moře

Základní vybavení je shodné s dvoulůžkovým pokojem, navíc mají hosté denně volný vstup do Thalasso centra, v koupelně župany a pantofle. Balkon má výhled na moře.
Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby (starší 15 let).
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby (starší 15 let).

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, jednou týdně tematický bufet. Za příplatek je možné objednat program all inclusive Premium, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

Zdarma pétanque, lukostřelba, sportovní střelba a šipky. Za poplatek 2 tenisové kurty s osvětlením a 3 kurty na paddle (instruktor k dispozici na vyžádání), squash, posilovna, kulečník.

Obchody

Menší obchůdky jsou v hotelu, větší nákupní možnosti, bary a restaurace v obchodním centru San Agustín vzdáleném cca 600 m od hotelu.

Pláž

Přibližně 700 m od hotelu se nachází pláž Las Burras s tmavým pískem. Nejdelší pláž ostrova Dunas Maspalomas je vzdálena cca 2,5 km, několikrát denně na ni jezdí hotelový autobus.

Internetové stránky

Doplňující informace

Pes max do 5 kg, pouze na pokoji, za poplatek. Aktuální informace v CK.
Na ostrově Gran Canaria jsou dvě nejznámější centra Thalasso Gloria, která patří mezi největší a nejúplnější v Evropě a jsou členem prestižního sdružení Gran Canaria Spa, Wellness & Health. Centrum San Agustín je největší v Evropě se 7 000 m2 a je dílem místního architekta Luise Lopeze. 
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

p2_L3M6VQZ4

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené