Destinace
FUERTEVENTURA PRINCESS
****

Cena pobytu od: 66900,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 78 km od letiště, v oblasti Playa Butihondo.

Vybavení objektu

V 8 třípatrových budovách je rozmístěno celkem 432  pokojů (některé upravené pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici recepce, možnost Wi-Fi připojení k internetu, internetový terminál (za poplatek), 3 restaurace, 5 barů, dětský klub (děti 4 – 12 let), hlídání dětí, kadeřnictví, sauna a turecké lázně (zdarma), prádelna, půjčovna aut. V hotelové zahradě jsou 4 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečními zábranami, dětské hřiště, club Sotavento (pro klienty starší 18 let, Wellness zóna s bazénem a sluneční terasou, bar). Hotel pořádá animační programy, večerní představení a vystoupení s živou hudbou.

Standardní pokoj

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu (zdarma jeden přístroj/pokoj), malou lednici, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře nebo s bočním výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj Superior

Tento typ tvoří dva propojené dvoulůžkové pokoje, všechno vybavení je zdvojené včetně balkonů.
Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti.
Maximální obsazenost – 4 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci s nabídkou místních specialit i mezinárodní kuchyně. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den. Za příplatek je možné objednat all inclusive Plus, který zahrnuje víno a vodu v den příjezdu, župan a pantofle, volnou konzumaci značkových alkoholických nápojů.

Sport

Zdarma stolní tenis a posilovna, za poplatek 3 tenisové kurty s umělou trávou a kulečník. Hotel nabízí možnost zajištění školy tenisu, plavání a osobního trenéra v posilovně.

Obchody

Přímo v hotelu je menší pasáž s obchůdky a lékarnou. Nejbližší obchodní centrum je v městečku Morro Jable cca 6,5 km od hotelu.

Pláž

Nádherná písečná pláž Esquinzo se nachází přibližně 150 m pod hotelem.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

_M3YWz05UNA

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené