Destinace
GF FAŇABÉ COSTA SUR
****

Cena pobytu od: 23290,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 22 km od letiště, v letovisku Costa Adeje.

Vybavení objektu

Hotel nabízí 413 pokojů (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hosté mají k dispozici recepci, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restauraci, bary, televizní místnost, dětský klub (děti 4 - 12let), několik obchůdků, kadeřnictví, malý obchod se suvenýry a tiskem. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (hlavní bazén celoročně vyhřívaný, druhý v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště, na střešní terase Azotea se nachází 2 bazény a oddělený prostor pro nudisty (jen pro starší 18 let) Hosté mohou využít i nabídku služeb relaxačního SPA centra (sauna, turecké lázně, jacuzzi, masáže, pedikúra, manikúra atd.). Každý den připravuje zkušený tým animátorů celodenní program pro děti i dospělé. 

Dvoulůžkový pokoj Standard

Prostorný klimatizovaný pokoj má dvě samostatné postele nebo jedno dvoulůžko. Do vybavení patří televize se satelitními programy, telefon (za poplatek), trezor (k pronájmu), minibar, vybavená koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon.
Maximální obsazenost –  2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Rodinný pokoj

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, má však jiné zařízení nábytkem, místo stolku a dvou křesílek je gauč a rozkládací pohovka nebo křeslo.
Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby.
Maximální obsazenost  – 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ložnice je propojená s obývací částí, koupelna nabízí hydromasážní vanu, terasa je prostornější.
Minimální obsazenost – 2 osoby.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat polopenzi, plnou penzi nebo program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během celého dne.

Sport

Zdarma posilovna, víceúčelové hřiště, kulečník (na mince), za poplatek minigolf, stolní tenis, pétanque, možnost provozování vodních sportů na pláži.

Obchody

V blízkosti hotelu se nachází několik obchodů a luxusní nákupní centrum, 2 km od hotelu, v centru Playa de las Américas, jsou další obchody, bary a restaurace.

Pláž

Pláž Faňabé s tmavým pískem je asi 500 m a pláž se světlejším pískem Playa del Duque asi 800 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené