Destinace
ELBA PALACE GOLF & VITAL HOTEL
*****

Cena pobytu od: 32900,00 Kč

Poloha

V jihovýchodní oblasti ostrova, přibližně 8 km od letiště, v oblasti Nuevo Horizonte - Caleta de Fuste.
Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Vybavení objektu

Hotel je postaven ve stylu typické kanárské architektury, má dřevěné balkony a patia uvnitř hotelu, osázená palmami a celkem 61 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restaurace, bary,  konferenční sály (až 120 osob), služby prádelny, obchod, půjčovna aut a kol, parkoviště. V zahradě je bazén (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky, lehátky „Bali“ a slunečníky. Hosté mohou využít nabídku centra Aloe Wellness a relaxační zóny Relax Vital (masáže, kosmetické služby, jacuzzi, turecké lázně atd.). Hotel nabízí denní program sportovních aktivit a večerní umělecká představení i živou hudbu v piano baru.

Pokoj Deluxe Confort

Základní vybavení má stejné jako pokoj Deluxe, navíc má exkluzivní služby: snídaně na pokoj (na objednání), neomezený vstup do Spa Sheraton Fuerteventura, osobní trenér v posilovně. Pokoj má výhled na golfové hřiště.
Maximální obsazenost - 2 osoby (starší 16 let).

Pokoj Deluxe

Luxusní klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, televizi se satelitními programy, trezor (zdarma), minibar, zařízení pro přípravu čaje a kávy, župany, pantofle, koupelnu s WC, vanou, vysoušečem vlasů a make-up zrcátkem, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na golfové hřiště.
Maximální obsazenost – 2 osoby (starší 16 let).

Suite Prestige

Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji Deluxe, navíc má obývací prostor oddělený od ložnice dveřmi a v koupelně hydromasážní sprchu. Za příplatek je možné objednat Suite Prestige s výhledem na golfové hřiště.
Maximální obsazenost – 3 osoby (starší 16 let).

Stravování

Snídaně jsou formou švédských stolů v restauraci Hoyo19, večeře servírované v restauraci St. Andrews (předkrmy formou švédských stolů, hlavní jídlo á la carte), 2x v týdnu tematické večeře s živou hudbou. V rámci Elba Dine Around je možné si dvě večeře (při týdenním pobytu) vyměnit za voucher na večeři v restauraci Los Arcos (v hotelu Sheraton Fuerteventura), v restauraci Chiringuito La Isla nebo v tematických restauracích v hotelu Sheraton Fuerteventura (Wok n’Zen, El Faro, La Veranda).

Sport

V hotelu je tenisový kurt, paddle, posilovna, jóga, Thai Chi a pilates. Hotel stojí přímo u golfového hřiště Fuerteventura Golf Club, je současně jeho klubovým hotelem a zajišťuje pro své hosty kompletní servis všech golfových služeb. V okolí je možná jízda na kole, surfování, potápění a bowling.

Obchody

Asi 1,7 km od hotelu je velké obchodní centrum Atlántico s velkým množstvím obchodů, restaurací, služeb, kinem a bowlingem. Další nákupní možnosti jsou v cca 2 km vzdáleném městečku Caleta de Fuste.

Pláž

Přibližně 2 km od hotelu, v městečku Caleta de Fuste, leží písečná pláž Playa de Castillo se světlým pískem. Hotel na pláž zajišťuje autobusovou dopravu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

gNr6w5j9dLg

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené