Destinace
GF GRAN COSTA ADEJE
*****

Cena pobytu od: 38600,00 Kč

Poloha

V jižní části ostrova, 20 km od letiště, v klidné rezidenční zóně Costa Adeje.

Vybavení objektu

Pětipatrový hotel má celkem 458 pokojů (5 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici velká prosklená vstupní hala s recepcí a fontánou, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, několik restaurací, bary, diskotéka, 10 konferenčních sálů (až 800 osob), dětský klub (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, obchody atd. V zahradě hotelu jsou 2 velké bazény (hlavní bazén celoročně vyhřívané), dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Na střeše hotelu je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný) s výhledem na oceán, sluneční terasa s lehátky a zóna vyhrazená pro nudisty. Hosté mohou využít i nabídku služeb centra SPA & Wellness (jacuzzi, sauna, turecké lázně, masáže, léčebné programy). Zkušený tým animátorů připravuje denní i večerní programy pro děti i dospělé a hudební představení.

Stavební práce v hotelu

Od 17. 04. do 29. 05. 2023 probíhá údržba bazénu Cristal. Bazén není k dispozici.
Ostatní 3 bazény jsou funkční.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Prostorný komfortní a klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, minibar (za příplatek), trezor (zdarma), rychlovarnou konvici, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu. Za příplatek je možné objednat pokoj Superior s výhledem na bazén/ bočním výhledem na moře.

Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.

Senior suite

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, ale je prostornější, navíc je dvoulůžková ložnice oddělena od obývací části dveřmi, v koupelně hydromasážní vana, dvojité umyvadlo a bidet. Většina z těchto pokojů má 2 balkony.
Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let. nebo 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou  formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Sport

V hotelu je posilovna (zdarma), tenisový kurt s nočním osvětlením, squash, minigolf, herna, stolní tenis, kulečník na mince.

Obchody

V těsné blízkosti hotelu je řada luxusních obchodních center a restaurací.

Pláž

Písečná pláž se světlým pískem Playa del Duque a pláž Faňabé s tmavým pískem jsou vzdáleny přibližně 700 m od hotelu.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

K1xUYIdsFDk

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené