Destinace
CORDIAL MOGÁN PLAYA
****

Cena pobytu od: 36790,00 Kč

Poloha

V jihozápadní části ostrova, 62 km od letiště, v městečku Puerto Mogán, které je díky svému malebnému přístavu nazýváno „kanárskými Benátkami“.

Vybavení objektu

Hotel postavený ve stylu vesnice z Kanárských ostrovů nabízí celkem 487 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik výtahů, možnost Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (zdarma), 3 restaurace (jedna z restaurací obdržela v roce 2019 Michelinskou hvězdu), bary, společenská místnost (až 60 osob), diskotéka, dětský klub (děti 4 – 12 let), obchod se suvenýry a novinami, služby prádelny, půjčovna aut, parkoviště pro hosty (zdarma). V subtropické zahradě (48 000 m2) jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, umělá pláž, sluneční terasy s lehátky, jacuzzi, dětské hřiště a archeologický park (vstup zdarma). Hosté mohou využít i nabídku SPA Inauga, které nabízí placené relaxační programy (bazén s termálním okruhem, finská sauna, ledová fontána, parní lázeň, masáže atd.). Hotel pořádá denní i večerní animační program.

Dvoulůžkový pokoj

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, minibar (za příplatek), rychlovarná konvice, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, terasu nebo balkon.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Junior Suite

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, je prostornější a má ložnici oddělenou dveřmi od obývacího pokoje.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat polopenzi plus – snídaně a večeře s nápoji v ceně (pivo, víno místní výroby, voda, nealkoholické nápoje).

Sport

Posilovna, tenisový kurt (za poplatek), sportovní hřiště, stolní tenis. Nejbližší golfové hřiště Anfi Tauro Golf je vzdáleno cca 9,5 km od hotelu.

Obchody

V okolí hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a bary, naproti hotelu (cca 70 m) je obchodní centrum se samoobsluhou.

Pláž

Přibližně 300 m od hotelu se nachází světlá písečná pláž.

Internetové stránky

Doplňující informace

Hotel pomohl otevřít Parque Arqueológico - Cañada de Los Gatos v Puerto de Mogán. Jedná se o naučnou stezku s vyhlídkou, kde mohou návštěvníci vidět pozůstatky starověké domorodé vesnice s pohřební oblastí. Vstupné 4 EUR.
www.grancanaria.com.
Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené