Destinace
H10 CONQUISTADOR
****

Cena pobytu od: 76900,00 Kč

Poloha

Na jižním pobřeží ostrova, 18 km od letiště, v letovisku Playa de las Américas.

Vybavení objektu

Hotel nabízí v jedné osmipatrové budově 485 pokojů a 37 suite. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik výtahů, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bary, kavárna Mike´s Coffe, společenská místnost, dětský klub Daisy (děti 4 – 12 let, min. počet 4 děti) a Teen klub (děti 13 - 17 let, min. počet 4 děti), služby prádelny (za poplatek), kadeřnictví. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, sluneční terasa, bar, lehátka, slunečníky, dětské hřiště. Hosté (starší 16 let) mohou využít nabídku služeb relaxačního centra Despacio Thalasso (sauna, turecké lázně, jacuzzi, masáže, léčebné a relaxační procedury). Hotel zajišťuje pro děti i dospělé sportovní a zábavné programy.

Dvoulůžkový pokoj Standard

Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, minibar (na vyžádání), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, telefon, trezor (k pronájmu), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, terasu nebo balkon. Za příplatek je možné objednat pokoj s výhledem na moře/bazén.
Maximální obsazenost  – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Privilege

Základní vybavení má shodné s dvoulůžkovým pokojem, navíc má exkluzivní služby - kávovar Nespresso, zdarma trezor, denní tisk a možnost internetového připojení v salonu Privilege, základna pro iDock, iPhone a MP3 s budíkem, župany, pantofle, ručníky k bazénu. Volný vstup do lázeňského centra Despacio Thalasso Centre se speciální slevou na ošetření, v zahradě sluneční terasa s výhledem na moře a s lehátky „bali“, pozdní check-out (dle obsazenosti). Balkon s výhledem na moře nebo na bazén. Hosté mohou kromě hlavní restaurace Tajinaste využívat také restauraci " La Vita é Bella" (a la carta) - snídaně a večeře.
Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby (starší 16 let).

Junior Suite

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, navíc má částečně oddělenou obývací část s rozkládací sedačkou, kávovar Nespresso, župany a pantofle. Balkon má výhled na bazén nebo na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Pokoj Superior s výhledem na bazén

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, navíc má kávový service, trezor (zdarma), župany, pantofle, základna pro iPod, iPhone a MP3 s budíkem. Umístění – 1. a 2. patro, balkon s výhledem na bazén.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Stravování

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hlavní restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, menší občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne. 

Sport

V hotelu je tenis (za poplatek), kulečník (za poplatek), posilovna zdarma, aqua aerobik, pétanque, stolní tenis, šipky (zdarma).

Obchody

Různé obchody, bary i restaurace jsou v okolí hotelu.

Pláž

Hotel leží přímo na pobřeží s přímým vstupem na promenádu, písečná pláž je od hotelu vzdálena cca 10 minut.

Internetové stránky

Doplňující informace

Z důvodu zpřísněných hygienických opatření mohou být některé služby hotelu nedostupné.

Video

ISOH84vtPjI

MAPA DESTINACE:


Zobrazit větší mapu


Předběžná nezávazná rezervace dovolené:

S odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro poskytnutí informací o dovolené